Σεντ Ετιέν: «Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ΑΕΚ»

Σεντ Ετιέν: «Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις ημέρες απομένουν για το πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» για τον γ’ προκριματικό του Europa League. Μάλιστα, οι «στεφανουά» στο επίσημο site τους έχουν ένα μίνι αφιέρωμα στην ΑΕΚ με πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν για την Ενωση οι φίλαθλοι τους.

Αναλυτικά:

«5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ΑΕΚ.

aysmesa125: ο αριθμός των ετών που απουσιάζει η ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά το 2011. Μετά την οικονομική κρίση που συγκλόνισε την Ελλάδα το 2009, το κλαμπ βίωσε δύσκολες στιγμές στα οικονομικά. Υποβιβάστηκε το 2012, ήταν κοντά σε πτώχευση. Μέσα σε τρία χρόνια ανέβηκε, επέστρεψε στην Ευρώπη και κατέκτησε πριν λίγους μήνες το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό.

10: Ο αριθμός των εθνικοτήτων στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Εκτός από τους Ελληνες, η Ενωση έχει παίκτες από Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ουκρανία, Σουηδία, Μαυροβούνιο, Τσεχία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βενεζουέλα και Αργεντινή, ενώ είναι Γεωργιανός ο προπονητής.

5: ο αριθμός των νικών της στα φιλικά της προετοιμασίας. Αντιμετώπισαν αδύναμες ομάδες και δεν δέχθηκαν ούτε γκολ. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 21 Αυγούστου.

0: Ο αριθμός των προκρίσεων της ΑΕΚ σε διπλά ματς με γαλλική ομάδα αντίπαλο. Παρά τα 198 παιχνίδια της στην Ευρώπη η ΑΕΚ δεν τα έχει καταφέρει ποτέ κόντρα σε Μονακό, Μαρσέιγ, Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ. Αντιθέτως, η Σεντ Ετιέν έχει περάσει και τον Αρη και τον Ολυμπιακό.

29: ο αριθμός των τίτλων που κέρδισε η ΑΕΚ από το 1924. 11 Πρωταθλήματα, 15 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ και ένα Λιγκ Καπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X