"Ομάδα πολεμιστών η ΑΕΚ - Καυτό το ΟΑΚΑ"

"Ομάδα πολεμιστών η ΑΕΚ - Καυτό το ΟΑΚΑ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα γαλλικά μέσα συνεχίζουν τα αφιερώματα για την ΑΕΚ για το επικείμενο παιχνίδι της Πέμπτης. Οι άνθρωποι της Σεντ Ετιέν δείχνουν να υπολογίζουν αρκετά την Ένωση, δηλώνοντας σε όλους τους τόνους πως είναι μία περίπλοκη και δύσκολη κλήρωση.

Μάλιστα, ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μαρσιάλ Ντεμπό, “ακτινογραφεί” την ΑΕΚ, τον Τιμούρ Κετσπάγια, τους παίκτες, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “το ΟΑΚΑ είναι ίσως από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη και οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέρ πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν την καυτή ατμόσφαιρα του γηπέδου”.

Στην ερώτηση αν η κλήρωση είναι περίπλοκη για τους “στεφανουά” ο δημοσιογράφος τόνισε: “Πρόκειται για μια περίπλοκη κλήρωση, δεν υπάρχει αμφιβολία. Παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει ένα μικρό συντελεστή στο UEFA. Μην ξεχνάμε ότι ήταν στη τρίτη κατηγορία πριν δύο χρόνια και στην επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία κέρδισε το Κύπελλο, ενώ τερμάτισε τέταρτος στα πλέι-οφ. Στη συνέχεια νίκησε τον Ολυμπιακό δύο φορές. Τέλος, παραμένει ένα «ιστορικό» κλαμπ, το οποίο έχει συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη. Έτσι, με αυτή την έννοια, δεν θα είναι εύκολο για την Σεντ Ετιέν”.

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ΑΕΚ: “Είναι μια ομάδα πολεμιστών, και παλεύουν τα μεγάλα παιχνίδια (π.χ. στο τελικό, ο Αραβίδης τελείωσε το παιχνίδι με ένα δόντι λιγότερο). Μια ομάδα πολεμιστών, που μπορεί να απειλήσει μια καλύτερη ομάδα στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Έχουν ένα πολύ καλό κέντρο (Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος), η οποία είναι, κατά τη γνώμη μου, το δυνατό σημείο της ομάδας. Τέλος, απέκτησαν τον Μπακασέτα από τον Πανιώνιο,όπου ήταν η αποκάλυψη στην Ελλάδα το περασμένο έτος, και είναι ένας ελπιδοφόρος παίκτης. Η αδυναμία της ΑΕΚ, είναι η έλλειψη ενός μεγάλου επιθετικού, ακόμη και αν ο Αραβίδης δεν είναι κακός (δεν αναφέρει κάτι για τον Αλμέιδα). Ο Πέκχαρτ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, αλλά δεν είναι τόσο δυνατός. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν είμαι σίγουρος σε τι κατάσταση είναι τώρα”.

Για την έλευση του Τιμούρ Κετσπάγια και αν έχει κάποιο αντίκτυπο που ήρθε στην ομάδα πριν από λίγο καιρό τόνισε: “Λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη του προπονητή που έφυγε, δηλαδή Γκουστάβο Πογιέτ, είναι μια πραγματική απώλεια. Ο Κετσπάγια, γνωρίζει το υψηλό επίπεδο και είναι αρκετά ευέξαπτος”.

Για το πώς προκρίθηκε η Ένωση στο Europa League, ο Ντεμπό δήλωσε: ” H ΑΕΚ τερμάτισε 4η στα πλέι-οφ και κατέκτησε το Κύπελλο. Αλλά έκανε σούπερ σεζόν και ήταν σχεδόν όλη τη σεζόν πίσω από τον Ολυμπιακό. Γι’αυτό της άξιζε καλύτερη θέση”.

Αν το ΟΑΚΑ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον επαναληπτικό: “Το ΟΑΚΑ είναι τρέλα. Πιθανώς να είναι ένα από τα πιο καυτά γήπεδα στην Ευρώπη. Έτσι, αναπόφευκτα θα είναι μια πραγματική και ουσιαστική επιπλέον δύναμη για την ΑΕΚ, που μπορεί να ζαλίσουν τους αντίπαλους και ειδικά αν δεν είναι καλά προετοιμασμένοι για αυτό. Οι οπαδοί το περιμένουν τόσο πολύ και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν θόρυβο”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X