Για αυτό δεν κρατάει τον Μαυροειδή η ΑΕΚ

«Ήταν ένα μάθημα για εμάς»
Photo Credits: INTIME

Σήμερα το πρωί, κυκλοφόρησαν σενάρια που ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Μαυροειδής έχει κερδίσει πόντους για να παραμείνει στην ΑΕΚ, κάτι που όμως δεν φαίνεται να ισχύει.

Στη «Βασίλισσα», τονίζουν σε όλους τους τόνους, ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και ότι ο 31χρονος σέντερ είναι πλέον ελεύθερος, για να βρει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ, θα ήθελαν την παραμονή του έμπειρου άσου και για τη νέα σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό φαντάζει απίθανο να γίνει, για πολλούς λόγους.

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να τονίσουμε, ότι με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Γιούρι Ζντοβτς επιθυμεί την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να κάνει κάποιες συμπληρωματικές δουλειές μέσα στο παιχνίδι. Ενός παίκτη που θα είναι σε θέση να έχει ειδικούς ρόλους μέσα στον αγώνα, που θα μπορεί να κάνει και αμυντική δουλειά και έτσι δεν είναι απαραίτητο να έχει την ικανότητα του Μαυροειδή στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια ότι ο Μαυροειδής έδειξε ότι έχει μεγάλη ποιότητα πέρυσι, ωστόσο ο Ζντοβτς επέλεξε να έρθει ένας πιο σύγχρονος σέντερ, με αθλητικά προσόντα, όπως ο Τζος Όουενς, οπότε αναμένεται να μοιραστεί τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο «5» με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Άρα, ο τρίτος σέντερ θα έχει περισσότερο βοηθητικό ρόλο. Ο Μαυροειδής σαφέστατα δεν είναι παίκτης για λίγο χρόνο συμμετοχής.

Κατά τα άλλα, υπάρχει και το κασέ του Μαυροειδή, το οποίο είναι αρκετά μεγαλύτερο, από το… ταβάνι που έχει τεθεί για τον παίκτη που θα αποτελέσει την τρίτη επιλογή του σέντερ στην ΑΕΚ της νέας σεζόν. Ο οικονομικός παράγοντας δεν είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Μαυροειδή, αλλά σίγουρα παίζει και αυτός, τον ρόλο του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X