Αναγνωστοπούλου στο enwsi.gr: "Φιλοδοξίες και κίνητρο"

Αναγνωστοπούλου στο enwsi.gr: "Φιλοδοξίες και κίνητρο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η νεαρή Κεντρική ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της αγωνιζόμενη με την φανέλα του «Δικεφάλου» στην Α1 Γυναικών.

Η Αναγνωστοπούλου συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά της. Η 24χρονη με δηλώσεις της στο enwsi.gr αναφέρθηκε στην μεταγραφή της στην ΑΕΚ τονίζοντας πως θέλει να δουλέψει και να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί και να βοηθήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Μίλησα με τον προπονητή τον κ. Φιλιππάτο και στη συνέχεια με τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους και συμφωνήσαμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η σεζόν και να συμβάλλω και εγώ από την μεριά μου στην πορεία της ομάδας. Πιστεύω ότι θα μου δοθούν οι ευκαιρίες για να δουλέψω και να δείξω και εγώ τις δυνατότητες μου».

Σε ερώτηση για το αν είναι θετικό το γεγονός πως η ΑΕΚ «χτίζει» μια τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι σχολίασε: «Η ΑΕΚ φτιάχνει μια νεανική ομάδα και αυτό πιστεύω πως θα είναι το «όπλο» που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Μπορεί θεωρητικά να υστερούμε σε εμπειρία όμως οι φιλοδοξίες και οι στόχοι όλων των κοριτσιών θα μας δίνουν κίνητρο. Ελπίζω να δεθούμε σαν ομάδα και αυτό θα γίνει μέσα από τις προπονήσεις και την καθημερινή δουλειά. Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όμως ξέρουμε πολύ καλά που βρισκόμαστε και θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X