Στέλνει την λίστα με τους Ευρωπαίους

Εικόνες από το φιλικό ΑΕΚ-Μπάνικ Οστραβα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 22α Ιουλίου έφτασε και σήμερα η ΑΕΚ θα πρέπει να στείλει στην UEFA την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα διπλά ματς με την Σεντ Ετιέν στις 28 Ιουλίου και στις 4 Αυγούστου για τον γ’ προκριματικό του Europa League.

Λίστα που θα… παίρνει μία και μόνο αλλαγή, παραμονή του πρώτου αγώνα.

Τα… φαβορί για να μπουν σε αυτή την λίστα είναι βεβαίως οι 21 του φιλικού με τον Αρη Λεμεσού, συν τον Πατίτο που αποκτήθηκε τελευταίος.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ πρέπει να έχει στην λίστα της τουλάχιστον 4 Ελληνες και τουλάχιστον 4 που προέρχονται από την Ακαδημία της. Ελληνες έχει και… παραπάνω και από την Ακαδημία της προέρχονται οι Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Ντούνης και Τσέλιος.

Ετσι αναμένεται στην λίστα να βρίσκονται οι εξής 24: Ανέστης, Μπάρκας, Ντούνης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Ντίας, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον,Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Πέκχαρτ, Πατίο, Αραβίδης, Μπακασέτας, Αλμέιδα. Βεβαίως δεν αποκλείεται να έχουμε και… εκπλήξεις, ενώ δύσκολα θα βρίσκονται σε αυτήν όσοι έμεινα εκτός για το ματς με τον Αρη Λεμεσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X