Ο δρόμος της «Βασίλισσας» πριν την πρεμιέρα στην Α1

Απόλυτοι κυρίαρχοι οι ψηλοί της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε σήμερα, ότι η Basket League ΣΚΡΑΤΣ της σεζόν 2016-17, θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου.

Με αφορμή αυτό το γεγονός και με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις από τη FIBA για τις εγχώριες διοργανώσεις, το enwsi.gr προχώρησε σε μια σχετική ανάλυση, που δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσει η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, μέχρι να φτάσει η ώρα της πρεμιέρας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αναφερόμαστε λοιπόν στην προετοιμασία, η οποία και θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου, με την πρώτη συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ. Λίγες μέρες αργότερα (19/08) η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, λογικά θα γίνουν και κάποια φιλικά παιχνίδια, ενώ μετά θα αρχίσουν τα φιλικά τεστ στην Ελλάδα και στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (12/09), σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Στις 14 Σεπτεμβρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί και ένα τουρνουά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Προύσα, στο διάστημα 21-24 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το τουρνουά «Cevad Soydas» που διοργανώνει η Τόφας και θα συμμετάσχουν σίγουρα οι Τράμπζονσπορ, Μπεσίκτας και Μπουγιούκτσεκμετσε. Αυτά είναι τα προγραμματισμένα φιλικά της ΑΕΚ, μέχρι την έναρξη της νέας Basket League ΣΚΡΑΤΣ, στις 8 Οκτωβρίου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X