Ο… εξτρέμ Μπακασέτας και ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Τιμούρ

Ο… εξτρέμ Μπακασέτας και ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Τιμούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως ο Τιμούρ Κετσπάγια στηρίζει πολλά στα πλάνα του, πάνω στο πρόσωπο του Τάσου Μπακασέτα. Ο διεθνής άσος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο, με το «φαρμακερό» αριστερό του και την εξαιρετική τεχνική του. Ωστόσο η παρουσία του… αγριεμένου Μάνταλου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον προπονητή της ΑΕΚ, να χρησιμοποιήσει τον Μπακασέτα στη φυσική του θέση, πίσω από τον φορ. Γι’ αυτό και αναζητεί τους τρόπους που θα χωρέσει και τους δύο άσους, στο ίδιο σχήμα.

Χθες, ο Μπακασέτας χρησιμοποιήθηκε ξανά σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, έχοντας πάντως ελευθερία στο παιχνίδι του, με την εντολή του Κετσπάγια να είναι να έρχεται αρκετά στον άξονα, ώστε να κάνει παιχνίδι ή να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ. Κάτι που είχαμε δει και επί πολωνικού εδάφους, με την χρησιμοποίηση του Μπακασέτα εκεί, να είναι μία από τις σκέψεις του Τιμούρ, για την αξιοποίησή του. Και τον «Μπάκα» να ανταποκρίνεται σε απόλυτο βαθμό στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν, έχοντας μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ και στο καλό διάστημα της Ένωσης, στο δεύτερο μέρος.

Βεβαίως για τη θέση του δεξιού εξτρέμ η Ένωση έχει πλέον και τον Πατίτο Ροντρίγκεζ, ενώ υπάρχουν και οι Βάργκας, Μπαρμπόσα. Ή ακόμα και ο Πλατέλλας, που επίσης έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ο Κετσπάγια ψάχνεται ακόμα για το πώς θα χωρέσει στην ενδεκάδα τον Μπακασέτα και τι ρόλο θα του δώσει, δεδομένης της παρουσίας του Μάνταλου που όπως έδειξε και χθες, βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Κάτι που βέβαια δεν μπορεί παρά να προβληματίζει ευχάριστα τον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος βλέπει να υπάρχει… υπεροπλία στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, με πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X