«Θα είναι καταστροφή αν τιμωρηθεί η ΑΕΚ»

Ούτε σήμερα η απόφαση για Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Στην χθεσινή (20/07) Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, ο Σταύρος Δουβής εκπροσώπησε την ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για το θέμα της Ευρώπης.

Ο αντιπρόεδρος της «Βασίλισσας», τοποθετήθηκε μέσω της εφημερίδας «ΩΡΑ των σπορ» και ξεκαθάρισε ότι μια ενδεχόμενη τιμωρία από τη FIBA, θα είναι καταστροφή. Παράλληλα, εξέφρασε την θέληση του, να πρυτανεύσει η λογική στο τέλος και να μην την… πληρώσουν οι ομάδες που έχουν επιλέξει το Eurocup.

Για την πιθανότητα του να προχωρήσει η FIBA στην υλοποίηση των αποβολών των ομάδων του Eurocup από τις εγχώριες διοργανώσεις, ο Δουβής τόνσε: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω αυτό, γιατί αν συμβεί, θα είναι μια καταστροφή για εμάς. Ελπίζω όμως ότι θα πρυτανεύσει η λογική και ότι στο τέλος κάτι καλό θα γίνει, για να αρχίσει και να τελειώσει αυτή η σεζόν, ήρεμα».

Για το αν ο ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του, Μιχάλης Μελής, έχουν πάρει θέση για το θέμα της ΑΕΚ, ο Δουβής σχολίασε: «Ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει την δυνατότητα να κάνει κάτι. Είναι μια Ένωση της ΕΟΚ. Δεν έχει λόγο. Κουβέντα μπορεί να κάνει. Δεν μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό και αποτελεσματικό».

Για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό, ότι οι δύο «αιώνιοι» (σ.σ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) θα στηρίξουν την ΑΕΚ σε περίπτωση αποβολής της, ο Δουβής επισήμανε: «Το άκουσα και εγώ σαν σενάριο, αλλά δεν το έχω ακούσει με τα αυτιά μου αυτό και από τους ίδιους. Για να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Τέλος, για τη νέα σεζόν, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, πρόσθεσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Κάναμε και φέτος πολλές μεταγραφές νεαρών παιδιών και αυτό είναι το πολύ καλό για το μέλλον της ΑΕΚ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X