Προσφέρει ευελιξία ο Τσαϊρέλης

Προσφέρει ευελιξία ο Τσαϊρέλης
Photo Credits: INTIME

Μετά από την απόφαση που πήρε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, η ΑΕΚ έχει στραφεί στον Μιχάλη Τσαϊρέλη, που αποτελεί μια διαφορετική περίπτωση.

Κι αυτό διότι ο Γλυνιαδάκης είναι ένας κλασικός «βαρύς» σέντερ, ενώ ο Τσαϊρέλης προσφέρει ευελιξία στον Γιούρι Ζντοβτς, αφού είναι πάουερ φόργουορντ, που αγωνίζεται πολύ καλά και ως σέντερ. Ο Σλοβένος κόουτς έχει φροντίσει να φέρει στην «Ένωση», παίκτες που να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε τουλάχιστον δύο θέσεις.

Τέτοια ακριβώς είναι η περίπτωση του Τσαϊρέλη και είναι σαφές ότι προσφέρει ευελιξία στο πλάνο του Ζντοβτς, για αυτό και πλέον είναι η βασική επιλογή για να κλείσουν οι θέσεις της φροντ λάιν της ΑΕΚ. Αξίζει να επισημάνουμε και το γεγονός ότι ο Τσαϊρέλης είναι σε πολύ καλή ηλικία (28 ετών), δηλαδή 6 χρόνια νεότερος από τον Γλυνιαδάκη.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι, είναι το γεγονός ότι τη σεζόν που πέρασε, ο Τσαϊρέλης είχε 13 συμμετοχές στην κανονική σεζόν της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Ολυμπιακό, με μέσο όρο 5,1 πόντους και 1,5 ριμπάουντ σε 11 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Απέκτησε μεγάλες εμπειρίες, αφού έκανε προπονήσεις όλη τη σεζόν, σε μία ομάδα Ευρωλίγκας, ενώ είναι ένας παίκτης που «διψάει» για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δείξει τις δυνατότητες του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X