Καθυστερεί κι άλλο του Μπελκαρουί, στο "κάδρο" ξανά ο Σεντέρος!

Το προφίλ του Σεντέρος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ να είχε βάλει… μπρος για να τελειώσει την υπόθεση του Χισέμ Μπελκαρουί, ωστόσο φαίνεται πως οι «φρέσκες» εξελίξεις από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, βάζουν προσωρινά… φρένο στην υπόθεση του Αλγερινού στόπερ! Και αυτό γιατί στην ΑΕΚ θέλουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να ζυγίσουν ξανά τα υπέρ και τα κατά του Μπελκαρουί, σε συνάρτηση με την περίπτωση του Φιλίπ Σεντέρος! Ο οποίος κάθε άλλο παρά έχει βγει από το «κάδρο».

Η υπόθεση Μπελκαρουί έχει… τραβήξει παραπάνω από το αναμενόμενο, με το θέμα της βίζας του και της ενδεχόμενης άφιξής του στην Αθήνα, να μετατίθεται μετά και από χθεσινές επαφές, για την Δευτέρα. Μια εξέλιξη που προκάλεσε όπως είναι λογικό έναν εκνευρισμό στην ΑΕΚ, καθώς το όλο ζήτημα έχει διαρκέσει αρκετά και φαίνεται πως ακόμα θέλει χρόνο. Αυτό λοιπόν έκανε τους επικεφαλής της «Ένωσης» να στραφούν εκ νέου στην περίπτωση του Σεντέρος, διερευνώντας ξανά τα δεδομένα που υπάρχουν εκεί.

Με την «Ένωση» να βάζει τη δεδομένη στιγμή ξανά στο πλάνο της τον έμπειρο στόπερ, κρατώντας παράλληλα «ανοικτό» το θέμα του Μπελκαρουί, το οποίο έτσι κι αλλιώς, μετά την νέα επιπλοκή με την βίζα του, δεν μπορεί να κλείσει άμεσα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X