Κετσπάγια: «Ο Αλμέιδα θα είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα» (VIDEO)

Κετσπάγια: «Δεν είναι έτοιμος ο Αλμέιδα για τα 2 ματς με την Σεντ Ετιέν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ούγκο Αλμέιδα ήρθε την Δευτέρα στην Ελλάδα, την Τετάρτη έπαιξε το πρώτο του φιλικό, αλλά δεν είναι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά ματς. Ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε ότι θα είναι περισσότερο έτοιμος για την σέντρα της Super League σε ένα μήνα, καθώς τώρα έχει παραπάνω κιλά και πρέπει να δουλέψει αρκετά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε το τελευταίο μας φιλικό παιχνίδι πριν την Σεντ Ετιέν. Καλό είναι ότι δώσαμε πέντε ματς, τα κερδίσαμε όλα, ενώ δεν δεχτήκαμε και γκολ. Με προβληματίζει ότι δεν βάλαμε περισσότερα γκολ παρά τις πολλές ευκαιρίες. Ηρθαν κάποια νέα παιδιά τώρα, αλλά δεν προλαβαίνουν το πρώτο προκριματικό. Δυστυχώς σε όλα τα ματς όλες οι ομάδες ήταν πίσω από την σέντρα και ήθελα να δω ένα ματς που θα πιεστούμε κι εμείς. Σιγά σιγά χαμηλώνουμε τους ρυθμούς και προετοιμαζόμαστε για τα ματς με την Σεντ Ετιέν. Ηθελα να δω ένα φιλικό να έχουμε πίεση. Τώρα χαμηλώνουμε τους ρυθμούς και προετοιμαζόμαστε».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ κόντρα στους Γάλλους: «Είναι καλή ομάδα παρά την ήττα τους με 4-1. Σημασία έχει να είμαστε καλά οργανωμένοι και να είναι κοντά οι γραμμές μας. Μεσοαμυντικά πρέπει να είμαστε οργανωμένοι γιατί έχουν ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες τους οποίους πρέπει να περιορίσουμε. Επιθετικά πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε. Αν τους περιορίσουμε, πιστεύω θα πάμε καλά».

Για τον Αλμέιδα: «Πιστεύω πιο πολύ τον περιμένω και θα είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα, παρά για την Ευρώπη. Έχει και παραπάνω κιλά, δεν είναι μόνο η φυσική κατάσταση. Δύσκολο να τα χάσει σε 5 ημέρες. Το παιδί έχει όρεξη, δουλεύει και πρωί και απόγευμα, θέλει να παίξει και ελπίζω όσο πιο γρήγορα γίνεται να είναι έτοιμος».

Για το ότι η άμυνα της Σεντ Ετιέν έχει ψηλούς παίκτες και για την χρησιμοποίηση του Πέκχαρτ: «Έχει ψηλά κορμιά όντως, θεωρήσαμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο. Έπαιξε και είναι καλό που σκόραρε σήμερα. Να βοηθήσει και αυτός τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X