Κετσπάγια: «Δεν είναι έτοιμος ο Αλμέιδα για τα 2 ματς με την Σεντ Ετιέν»

Κετσπάγια: «Δεν είναι έτοιμος ο Αλμέιδα για τα 2 ματς με την Σεντ Ετιέν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ούγκο Αλμέιδα πήρε χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τον Αρη Λεμεσού στην Φυλή, αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι έτοιμος για τα δύο ματς με την Σεντ Ετιέν και στόχος είναι να είναι διαθέσιμος για τον επόμενο προκριματικό αν περάσει η ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε στη Nova για τον έμπειρο Πορτογάλο σέντερ φορ «Δεν θα είναι έτοιμος με Σεντ Ετιέν σίγουρα, έχει δύο προπονήσεις μόνο με την ομάδα. Απλά ήθελε να παίξει σήμερα. Είναι πολύ μακριά ακόμη για να είναι έτοιμος και να παίξει επίσημο ματς. Στόχος μας είναι να είναι έτοιμος αν περάσουμε στον επόμενο προκριματικό στην Ευρώπη».

Τέλος, για το φιλικό και την εικόνα της Ενωσης ο Κετσπάγια είπε «Πράγματι με προβληματίζει ότι δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ με τόσες ευκαιρίες που δημιουργούμε. Πολύ μαζεμένα έπαιξε πίσω η αντίπαλη ομάδα και θα αντιμετωπίσουμε πολλές φορές τέτοιες ομάδες στην Ελλάδα. Είχαμε τον έλεγχο, παίξαμε όπως θέλουμε. Δεν είναι κριτήριο το ματς σήμερα για το ματς στην Γαλλία. Έχουμε κερδίσει και τα 5 φιλικά και προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Το γκολ μας πρβληματίζει πάντως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X