Εντίνιο: Ο Αλμέιδα θα γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση της ΑΕΚ

Εντίνιο: Ο Αλμέιδα θα γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δηλώσεις που έκανε στην “Livesport” ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Εντίνιο, αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Ούγκο Αλμέιδα, με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά από την Πορτογαλία. Ο Εντίνιο τόνισε πως ο Αλμέιδα μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση της ΑΕΚ και ζήτησε από τον κόσμο να τον στηρίξει και θα… ανταμοιφθεί.

«Μιλήσαμε λίγο μετά την ανακοίνωση του, όταν είδα φωτογραφία με την φανέλα της ΑΕΚ. Είμαι διακοπές και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είναι πολύ ικανοποιημένος για την ευκαιρία που του δίνει η ΑΕΚ και ξέρει τις προσδοκίες που υπάρχουν. Για μένα είναι μια μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ούγκο και για την ΑΕΚ. Εχω πολύ καλές αναμνήσεις από εκεί και είμαι σίγουρος ότι και ο Ούγκο θα πετύχει επίσης. Είναι πολύ καλός φίλος μου. Ένα από τα παιδιά που στηρίξαμε πολύ ο ένας τον άλλον στην Εθνική ομάδα» αναφέρει ο 34χρονος σήμερα «Εντι» και συμπληρώνει για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αλμέιδα: «Είναι ένας πολύ δυνατός επιθετικός με απίστευτο σουτ. Δεν του αρέσει απλά να περιμένει την μπάλα μέσα στην περιοχή. Του αρέσει να κινείται διαρκώς και όταν μπορεί να δημιουργεί και ο ίδιος για τους συμπαίκτες του. Πάντως το σημαντικό είναι ότι δεν χάνει ποτέ την θέση του και έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι ο Ούγκο μπορεί να σας εκπλήξει όλους στην Ελλάδα. Οταν προσαρμοστεί πλήρως στο πρωτάθλημα θα είναι μεγάλος κίνδυνος για τους αντιπάλους. Είναι έμπειρος παίκτης, έχει παίξει σε υψηλότατο επίπεδο και δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα στην Ελλάδα. Είναι και ο Μπαρμπόσα με τον Σιμόες στην ΑΕΚ και θα τον βοηθήσουν αρκετά».

Ο Εντίνιο στα δύο χρόνια του στην ΑΕΚ έζησε τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Τον τελευταίο ξένο killer που βρέθηκε στο… διάβα της Ενωσης και τώρα ελπίζει στο πρόσωπο του Ούγκο να βρήκε τον επόμενο. «Ο Ισμαέλ ήταν άλλος επιθετικός. Διαφορετικού τύπου σέντερ φορ. Ο Ούγκο γεμίζει την περιοχή, δίνει μάχες, έχει διαφορετικό κορμί. Και οι δύο όμως μπορούν να γίνουν σημεία αναφοράς για την ΑΕΚ στην επίθεση της», σχολίασε.

Τι έχει να πει όμως ο Εντίνιο για τις δύο τελευταίες μέτριες σεζόν του Ούγκο; «Για τα δύο τελευταία χρόνια του, παίζουν ρόλο και οι ομάδες που ήταν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν προσαρμόζεσαι κάπου. Οταν δεν υπάρχει σταθερότητα, οι παίκτες δεν νιώθουν πάντα καλά. Για τον Ούγκο μιλά καλύτερα από όλους το βιογραφικό του».

Η ΑΕΚ με τον Ου-γκόλ θα έχει πλέον τρεις συμπατριώτες του Εντίνιο στα αποδυτήρια και ο 34χρονος Πορτογάλος σχολιάζει «Τον Μπαρμπόσα τον γνωρίζω καλά. Παίξαμε μαζί και στην Μπράγκα. Τον Σιμόες απλά τον έχω δει να παίζει. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, είναι σημαντικοί από ότι έχω καταλάβει για την ΑΕΚ και είμαι ευτυχισμένος για αυτό. Εύχομαι στην ΑΕΚ τα καλύτερα. Είδα με χαρά ότιι γύρισε στην πρώτη κατηγορία και ότι κατέκτησε και το Κύπελλο. Σύντομα εύχομαι και το πρωτάθλημα», είπε.

Τέλος, αναφερόμενος στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην ΑΕΚ, είπε: «Δεν είχαμε καλές στιγμές ανάμεσα μας είναι η αλήθεια, αλλά πάντα τον σέβομαι. Εκανε καλή δουλειά με την διοίκηση και έφεραν την ΑΕΚ τώρα ξανά στην πρώτη κατηγορία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X