Ο Γκούντγιονσεν με τον Δικέφαλο στο στήθος (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Ο Γκούντγιονσεν με τον Δικέφαλο στο στήθος (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της πραγματοποίησε μία ημέρα σαν σήμερα η ΑΕΚ. Το 2011 ο σπουδαίος Ισλανδός μεσοεπιθετικός Εϊντούρ Γκούντγιονσεν έχοντας φορέσει τη φανέλα των Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Αϊντχόφεν, Μονακό και Τότεναμ, ανακοινωνόταν από την Ένωση, παρά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει για τον ίδιο ομάδες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Ο Ισλανδός ξεκίνησε… ζεστά στο πρωτάθλημα σκοράροντας στη 2η αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη για να έρθει η 15η Οκτωβρίου του 2011 όταν τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γκούντγιονσεν έπαθε κάταγμα κνήμης περόνης σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Κοστάντσο με τη χρονιά να παίρνει άδοξο τέλος. Ο «ψαράς» ξαναπήρε χρόνο συμμετοχής την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και στα play off. Μετά το τέλος της σεζόν αποχώρησε από τον «Δικέφαλο» έχοντας συνολικά 14 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο 38χρονος πλέον Γκούντγιονσεν συνεχίζει στη νορβηγική Μόλντε, ενώ ήταν και μέλος του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στο Euro της Γαλλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X