Περνάει σε δεύτερο πλάνο του χαφ

Εικόνες από το φιλικό Βίγκρι - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινείται «ζεστά» αυτή την περίοδο για να κλείσει την υπόθεση Ροντρίγκεζ, να προχωρήσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού, όπου έχουν ξεχωρίσει οι Μπελκαρουί και Σεντέρος και παράλληλα εντείνει τις επαφές για το «καυτό» θέμα του φορ. Στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι πριν τα ματς με την Σεντ Ετιέν να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον δύο από τις προαναφερθείσες υποθέσεις, ώστε η ομάδα κατά ένα μεγάλο ποσοστό να είναι έτοιμη, με τον Κετσπάγια να έχει στα χέρια του τα περισσότερα από τα «εργαλεία» που έχει ζητήσει.

Ωστόσο αυτές δεν είναι οι μοναδικές μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ στην αγορά. Στην Ένωση θέλουν και έναν κεντρικό χαφ που θα μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά τους Σιμόες και Γιόχανσον και μαζί με τους Γαλανόπουλο, Τζανετόπουλο και Ανάκογλου, θα κλείσουν τις θέσεις του κέντρου. Η εν λόγω κίνηση πάντως έχει πάει σε δεύτερο πλάνο προς το παρόν, με την ΑΕΚ να ρίχνει το βάρος στην ενίσχυση της επίθεσης, των άκρων και της άμυνας. Με την υπόθεση του κεντρικού χαφ να έπεται.

Αυτό που προκύπτει έπειτα και από την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία, είναι πως ο Τιμούρ σε πρώτη φάση μένει ικανοποιημένος από τις λύσεις που προσφέρουν ο ταλαντούχος Γαλανόπουλος, αλλά και οι Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, με την ΑΕΚ να κινείται στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου και χωρίς βιασύνη, για τον χαφ που θα ολοκληρώσει πιθανότατα τις φετινές της προσθήκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X