Γκαλτιέρ: "Μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος η ΑΕΚ"

Γκαλτιέρ: "Μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος η ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέρ, σχολίασε την κλήρωση στο επίσημο κανάλι της ομάδας και τόνισε χαρακτηριστικά ότι “είναι μία δύσκολη κλήρωση και η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε” 

“Νομίζω ότι είναι μια δύσκολη κλήρωση και για τις δύο ομάδες. Είναι η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσε να κληρωθεί στον 3ο προκριματικό. Η ΑΕΚ πριν λίγα χρόνια είχε μεγάλες δυσκολίες και υποβιβάστηκε. Ωστόσο, παραμένει μία ομάδα με συνεχείς παρουσίες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και το περασμένο έτος είχε μια ωραία σεζόν αφού κέρδισε το Κύπελλο. Πιστεύω ότι θα παίξουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο. Θα αρχίσουμε να την μελετάμε. Ξέρω ότι έχουν ένα φιλικό στις 20 Ιουλίου. Είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο.  Θα προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρας μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε σκορ που θα μας δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό.
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, αυτός ο αγώνας μοιάζει με αγώνα ομίλων Europa League.”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X