Η κατάρα του Παυσανία και του Υφαντή

Ο γκρανκάσας θέλει τον μπράβο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γκρανκάσας αποκαλύπτει τα μεγάλα παρασκήνια της ΕΠΟ.

Η κατάρα του Παυσανία και του Υφαντή. Αυτή χτύπησε πριν περάσουν παρά ελάχιστες ώρες τον γκρανκάσα και τα λοιπά γκρανκασάκια.

Τι έκαναν λοιπόν οι ψευτόμαγκες της διοίκησης της ΕΠΟ; Προκειμένου να γλιτώσουν το τομάρι τους έστω και για τρεις μήνες και πολύ περισσότερο προκειμένου να κάνουν οι ίδιοι τις εκλογές τον Οκτώβριο αποφάσισαν να θυσιάσουν το λεγόμενο διευθυντήριο τον Παυσανία και τον Υφαντή.

“Ρε σεις μην μας πουλάτε”, τους διεμήνυσαν πολλές φορές προχθές το βράδυ. Στα γόνατα έπεσαν. “Μην μας δίνετε τροφή στους άλλους”. Προς στιγμής λύγισαν κανά δυο απο το συμβούλιο. “Να κάνουμε τεχνητή απαρτία” ρώτησαν το γκράντε γκρανκάσα .
“Χμ, καλή ιδέα”, είπε αυτός και πήρε τηλέφωνο τον Κύπριο. “Δεν μπορώ να τους αδειάσω, ασεβώ, άλλος ειναι διακοπές άλλος έχει δουλειά. Να το κάνω την αλλη έβδομαδα”; τον ρώτησε.

Ο κώδικας πρεπει να περάσει άμεσα του είπε αυτός και του έκλεισε το τηλέφωνο.
“Μάγκες, δεν μπορούμε να κάνουν τίποτε”, αποφάνθηκε ο γκρανκάσας, τίποτε επανέλαβαν οι υπόλοιποι και έστειλαν το μήνυμα στους Παυσανία και Υφαντή. “Από εδώ και πέρα είστε μόνοι σας”, τους είπαν.

Τότε έσκασε και η κατάρα. Δυο ώρες μετά ήλθε η κεραμίδα της απόφασης για την κάρτα υγείας, αυτό που αποκάλυψε αποκλειστικά το Enwsi με την παραπομπή σε δίκη του Γκιρτζίκη. Οτι με τους κανονισμούς της δεοντολογίας που είχε περάσει ο γκρανκάσας δύο ώρες νωρίτερα, με αυτούς που θα τη πατήσουν οι υπάλληλοι του, ε, λοιπόν με τους ίδιους κανονισμούς θα παραπεμφθούν καί ο γκρανκάσας και συν αυτόν.

Η κατάρα του Παυσανία και του Υφαντή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X