Την Κυριακή η συνάντηση των «4» μεγάλων

Απίστευτα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκαλύπτει εισαγγελική έρευνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κλείστηκε» το ραντεβού των «4» μεγάλων! Θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου μετά από πρωτοβουλία του Νίκου Τζώρτζογλου.

Ορίστηκε η ημέρα που θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι «4» μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 το ραντεβού κλείστηκε για την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου μετά από ενέργειες του Νίκου Τζώρτζογλου.

Πρόκειται για μια συνάντηση στην οποία θα δώσουν το «παρών» εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ της χώρας καθώς η αρχική προσπάθεια για μια τέτοια συνάντηση με τους επικεφαλής –προ μηνών- έπεσε στο κενό.

Τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Βρέντζος, τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Παναγόπουλος, την ΑΕΚ ο Αλέξης Δέδες και τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Φυσικά σε αυτή θα δώσει το «παρών» ο Νίκος Τζώρτζογλου ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία, ενώ θα υπάρξουν και δύο εκπρόσωποι Ενώσεων. Ένας από μια Ένωση που τάσσεται υπέρ της διοίκησης Γκιρτζίκη και ένας από μια άλλη που δεν στηρίζει τη διοίκηση της ΕΠΟ.

πηγή sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X