Επιχείρηση «αποσυμπίεσης» (VIDEO)

Επιχείρηση «αποσυμπίεσης» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

 

Οσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης και η ένταση που προέκυψε από το άδειασμα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από την επίσημη ΑΕΚ για το θέμα του Σαμάκ, έφερε εκνευρισμό και οργισμένες αντιδράσεις στο Κίελτσε. Βέβαια, όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, μολονότι είναι σαφές πλέον πως δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον σε αυτή τη συνεργασία, το φινάλε δεν πρόκειται να γίνει με τρόπο που θα δημιουργεί μεγαλύτερα ζητήματα.

Ετσι, στο πλαίσιο της λογικής να πέσουν οι τόνοι και να κυριαρχήσει η ηρεμία, σε μια εμφάνιση της κανονικότητας που επικρατεί στην ομάδα, η λύση ήρθε από το…ποδοβόλεϊ. Η παραδοσιακά αγαπημένη συνήθεια του Μπάγεβιτς, η οποία τους τελευταίους μήνες είχε σχεδόν μόνιμο παρτενέρ τον Μιλοβάνοβιτς, ήταν ό,τι χρειαζόταν για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Ενδεχομένως και σε μια απόδειξη της ηρεμίας, ίσως και απλά για να ξεφύγει η ομάδα από την κρίση, η λύση βρέθηκε στο παιχνίδι. Ο Ντούσκο στη μία πλευρά με τον Ντε Μπαρτόλο, ο Μιλοβάνοβιτς με τον Νίκο Κορομηλά. Ντέρμπι δυνατό, με τον «Μήτσι» να βοηθά πάντα με τις ατάκες του για να υπάρχουν χαμόγελα και καλή διάθεση, που χρειάζεται πολύ η ομάδα. Αντί να υπάρχουν εντάσεις και κακό κλίμα, υπήρξαν χαμόγελα και οι διαφωνίες αφορούσαν μόνο τους…πόντους του ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X