Κετσπάγια: «Στην Αθήνα θα πάρουμε αποφάσεις...» (VIDEO)

Εικόνες από το φιλικό Βίγκρι - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

Ευχαριστημένος για την νέα νίκη της ΑΕΚ και τον χαρακτήρα νικητή που έχει με το 3Χ3 στην προετοιμασία εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του φιλικού με την Βίγκρι. Πάντως, ο Γεωργιανός τεχνικός της Ενωσης μίλησε και για τις αποφάσεις που θα παρθούν για το ρόστερ και τις τοποθέτησε χρονικά με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στους απεσταλμένους στο Κίελτσε:

“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια περιμένεις το κάτι παραπάνω, αλλά με τόσο κούραση και με τόσα παιχνίδια στα πόδια δεν είναι εύκολο. Παίζαμε με μία ομάδα που ήταν αμυντικά καλά στημένη, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά θετικό επίσης είναι ότι σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια δεν δεχτήκαμε γκολ.

Ερωτώμενος για τον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα για να φτάσει σε νίκες παρά την κούραση, ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε: “Αυτό πράγματι είναι πάρα πολύ θετικό, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, όλοι δουλεύουν πολύ καλά και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Το βλέπετε και εσείς που είστε εδώ, ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα, όλοι προσπαθούν να δείξουν ότι αξίζουν την ευκαιρία. Και η δουλειά μας είναι, αυτοί που αξίζουν την ευκαιρία να τους τη δώσουμε. Καλό είναι ότι είδαμε όλους τους ποδοσφαιριστές και όταν θα γυρίσουμε στην Αθήνα θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι πρέπει να έρθουν”.

Για το γεγονός ότι πολλές ομάδες θα αγωνίζονται με αμυντικούς προσανατολισμούς απέναντι στην ΑΕΚ και αν υποχρεώνεται να βρει περισσότερες επιθετικές λύσεις απάντησε: “Για να είμαι ειλικρινής, έχουμε τέτοιους παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό, δεν είναι εύκολο τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Σίγουρα, όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν θα παίζουμε κάθε δυο μέρες. Ελπίζουμε ότι θα παίξουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια, τουλάχιστον θα έχουμε τέσσερις μέρες κενό. Όταν τελειώσει η προετοιμασία και ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζουμε μέσα στην εβδομάδα, τόσο καλύτερο θα είναι για τους ποδοσφαιριστές, διότι φορμαρίζεσαι σε τέτοιες καταστάσεις, όπως συμβαίνει και στις ξένες ομάδες. Αυτό θέλουμε και εμείς, να έχουμε πάντα όρεξη. Σίγουρα αυτή τη στιγμή κάποιοι έχουν κουραστεί περισσότερο, κάποιοι λιγότερο, ωστόσο αυτό θέλουμε, να δουλέψουμε πολύ,έτσι ώστε, όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X