Γιορτή των πυρριχιστών, παρουσία «Τίγρη»

Αλλο ένα χαστούκι στο σάπιο σύστημα. Πανηγυρική αθώωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΑΕΚ για την υπόθεση Κύρκου με τη σφραγίδα του Πέτρου Καιμακάμη. Οι καταγγελίες του πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή έπεσαν στο κενό, η νομική υπηρεσία της ΑΕΚ παρουσίασε συντριπτικά στοιχεία κατά την διαδικασία απολογίας την περασμένη Παρασκευή και η πλήρης απαλλαγή του Μελισσανίδη αλλά και της ΠΑΕ ήταν η φυσική εξέλιξη.

Η σκευωρία, όπως στήθηκε και αναπαράχθηκε με πρωταγωνιστές στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης και με την αμέριστη συμπαράσταση των ερυθρόλευκων αλλά και “αντικειμενικών” ΜΜΕ, είχε στόχο να πλήξει τον Μελισσανίδη σε πρώτο πλάνο και ακολούθως την ΑΕΚ. Μήπως ξεχνάμε ότι τα “αντικειμενικά” ΜΜΕ το μόνο που έκαναν ήταν τα ξεψαχνίζουν τον κανονισμό για να βρουν πόσο θα τιμωρηθεί ο “τίγρης” και φυσικά η ΠΑΕ; Μήπως ξεχνάμε τις κραυγές σε ραδιόφωνα αλλά και τις αναλύσεις “ειδικών” ότι η ΑΕΚ απειλείται ακόμα και με υποβιβασμό ως υπεύθυνη για τα όσα φερόταν να είπε ο Μείσσανίδης; Μήπως ξεχνάμε την κόκκινη γραμμή των παπαγάλων του συστήματος μετά και την βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Κύρκου;

Κανείς δε ξεχνάει. Η νίκη της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ και τον Πέτρο Καιμακάμη ανοίγει το δρόμο για να πληρώσουν οι συκοφάντες. Το μήνυμα όμως περνάει και στο σάπιο σύστημα που καταρρέει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X