Άγριο ντου Γκιρτζίκη σε Κοντονή!

Άγριο ντου Γκιρτζίκη σε Κοντονή!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Κοντονής άστραψε και βρόντηξε κατά της ΕΠΟ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ομοσπονδία θα αποτελέσει παρελθόν, αν δεν περάσει τον κώδικα δεοντολογίας ως την Παρασκευή!«Εύχομαι η ΕΠΟ να συνετιστεί. Οι δηλώσεις Κουτσοκούμνη είναι ξεκάθαρες. Αν δεν το κάνει μέχρι την προθεσμία, θα διορισθεί από τη FIFA προσωρινή διοίκηση και ο κύκλος της ανομίας θα κλείσει είτε έτσι είτε αλλιώς. Διότι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, με έναν τρόπο εντελώς παράνομο και παράλογο, από την Επιτροπή Δεοντολογίας είχαν αποκλειστεί για να ελεγχθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε σοβαρά κακουργήματα», είπε ξεκάθαρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Η απάντηση της ΕΠΟ ήρθε μία ημέρα αργότερα, είναι σε πολύ έντονο ύφος και περιλαμβάνει χαρακτηρισμούς για τον Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε από πρόσφατη συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μετά την απόπειρά του να αναγορευτεί στο παρελθόν σε «Αρχιδικαστή» και σε «Αρχιδιαιτητή», πλέον έχει βάλει πλώρη για εκπρόσωπος Tύπου Διεθνών Συνομοσπονδιών, για συμβουλάτορας υποψηφίων Προέδρων και για Προσωπάρχης της Ομοσπονδίας.

Οφείλουμε, ωστόσο, να ενημερώσουμε για τα εξής:

1. Η  Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να μεταβάλει τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της υποκύπτοντας σε απειλές και διαβολές. Η υπεράσπιση της ρήτρας ανεξαρτησίας της τίθεται πάνω από όλους και όλα.

2. Η ΕΠΟ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. H σχέση της με τους εργαζομένους της καθορίζεται με αυστηρότητα από την ίδια και δεν επηρεάζεται από ψευδείς αιτιάσεις που διαρρέονται στα ΜΜΕ και από ατυχείς παραλληλισμούς.

Τέλος, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Υφυπουργό στους νέους ρόλους, που επιφυλάσσει για τον εαυτό του στο Νομοσχέδιο, το οποίο ετοιμάζεται να καταθέσει, από τη στιγμή, που όπως δηλώνει η σχέση του με τον αθλητισμό έγινε πλέον βαθιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X