Τσιρίλο: «Σπουδαίος προπονητής ο Σάντος, δεν ξεχωρίζει πρόσωπα»

Τσιρίλο: «Σπουδαίος προπονητής ο Σάντος, δεν ξεχωρίζει πρόσωπα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας ακόμη πρώην παίκτης του που… έβγαλε το καπέλο στον Φερνάντο Σάντος για την κατάκτηση του Euro είναι και ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός που δούλεψε υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου προπονητή σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μίλησε στον «Arena fm» υπογραμμίζοντας πως δεν… καταλαβαίνει από ονόματα και πρόσωπα, ενώ τον χαρακτήρισε και σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήμουν φυσικά με την Πορτογαλία. Έχω δυο άτομα εκεί που με βοήθησαν στην καριέρα μου, τον Σάντος κυρίως και τον Βιεϊρίνια. Ξέρω τη νοοτροπία του Σάντος. Μια ομάδα που ήταν προσεκτική πίσω φανταστική στην τεχνική. Ξεκίνησε με το ίδιο πλάνο και τελείωσε με αυτό».

Είπε αρχικά για να συνεχίσει αναφερόμενος στον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η απουσία του Ρονάλντο ένιωσα ότι άλλαξε την ψυχολογία, έκανε την ομάδα να θέλει να παίξει το κάτι παραπάνω για τον αρχηγό της, ένωσε την ομάδα».

Αμέσως μετά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 61χρονο τεχνικό: «Οι άνθρωποι που λένε ότι ο Σάντος  είναι κακός προπονητής δεν ξέρουν από μπάλα. Είναι ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς που είχα. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής και του αξίζει αυτό που έζησε χθες. Όπου πήγε παρουσίασε έργο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Ξέρω πόσο πολύ αγαπά την Ελλάδα. Χθες μετά το ματς του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε στις 6 το πρωί. Φανταστείτε τι έγινε. Πιστεύω ότι θα μείνει στην Εθνική. Πιστεύω πάντως ότι κάποια μεγάλα κλαμπ θα μιλήσουν μαζί του τώρα. Σίγουρα και η Πορτογαλία θα του κάνει πρόταση να μείνει».

Για να σταθεί κλείνοντας στο πόσο δίκαιος είναι ως προπονητής: «Ο Φερνάντο είχε παντού μεγάλα ονόματα, αλλά δεν ξεχωρίζει πρόσωπα. Δίνει σε όλους ίσες ευκαιρίες και δε νοιάζεται αν είσαι ο Μαραντόνα ή ο Πελέ. Γι’ αυτόν όλοι είναι ίδιοι. Είδατε πως δούλεψε ο Ρονάλντο για την ομάδα. Ίβιτς, Κονσεϊσάο και Γκαρσία πήραν πολλά στοιχεία από τον Σάντος. Είναι λογικό όταν έχεις έναν τέτοιον προπονητή να τον έχεις σαν πρότυπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X