Στρούμπου: Τιμή για μένα η ΑΕΚ

Στρούμπου: Τιμή για μένα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στόχος του νέου μέλους του τεχνικού επιτελείου της άρσης βαρών της ΑΕΚ, Άννας Στρούμπου είναι οι αθλητές της «Ένωσης» να ανέβουν στο πιο ψηλό επίπεδο.

Η μεγάλη πρωταθλήτρια της άρσης βαρών σε δηλώσεις της, τόνισε πως είναι τιμή της να αναλάβει την πρόοδο των «κιτρινόμαυρων» αθλητών, ενώ ευχαρίστησε και τους Νίκο Καραμπουρνιώτη και Χρόνη Τραστόγιαννο, καθώς και όλη την οικογένεια του τμήματος.

«Ευχαριστώ πολύ τον Nikos Karampou και τον Chronis Trastogiannos για την τεράστια εμπιστοσύνη, τα καλά τους λόγια ! Ευχαριστώ βέβαια την οικογένεια της άρσης βαρών που όλοι γράψανε τα καλά τους λόγια για μένα! Η ΑΕΚ πάνω απ όλα συμβολίζει τις χαμένες πατρίδες. Είναι τιμή για μένα να πάρω στα χέρια μου μαζί με τη συνεργασία των άλλων εξαίρετων προαναφερθέντων προπονητών την αθλητική και όχι μόνο πρόοδο των παίδων της ομάδας αυτής. Θα ανεβάσουμε ψηλά την ομάδα, και η ΑΕΚ θα έχει πλέον αθλητές υψηλού επιπέδου και στην άρση βαρών και στο δυναμικό τρίαθλο!», δήλωσε η νέα προπονήτρια της γυναικείας ομάδας και όχι μόνο, Άννα Στρούμπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X