4ποντο, που πονάει πολύ!

Η υπερδραστηριότητα του β’ αντιπρόεδρου της ΕΠΟ και πρόεδρου της ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Βαγγέλη Μαζαράκη, «μεταφράζεται» στην φιλοδοξία του να διαδεχθεί τον «τελειωμένο» Γιώργο Γκιρτζίκη

Όλα τα’ χε το αποτυχημένο «σύστημα» της ΕΠΟ, ο εσωτερικός «πόλεμος» και τα αλληλοφαγώματα τους έλειπαν! Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί μια υπερδραστηριότητα του β’ αντιπρόεδρου της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Μαζαράκη, ο οποίος με τις παρεμβάσεις του δείχνει πως επιθυμεί να αναλάβει έναν πιο ηγετικό ρόλο, βγαίνοντας μπροστά. Που αποσκοπεί; Στο προφανές! Ο Γιώργος Γκιρτζίκης μοιάζει «τελειωμένος» αφού το «σύστημα» του χρεώνει ένα σωρό λάθος αποφάσεις, με αποκορύφωμα το πως χειρίστηκε το θέμα με την ΦΙΦΑ και τον Κώδικα Δεοντολογίας…

Επομένως, αργά ή γρήγορα, είναι δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα πάρει εντολή να αποχωρήσει και να πάρει πίσω την υποψηφιότητα του εν όψει Οκτωβρίου. Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η διάδοχη κατάσταση, με τον Βαγγέλη Μαζαράκη να έχει μυριστεί… αίμα και έχοντας πληροφορηθεί τις εξελίξεις που έρχονται, να επιθυμεί διακαώς να διαδεχθεί τον… κολλητό του Γιώργο Γκιτζίκη!

Βέβαια, στα αλληλοφαγώματα -εν όψει της επόμενης ημέρας- για τα οποία μιλήσαμε παραπάνω, οι εχθροί του Βαγγέλη Μαζαράκη διέρρευσαν στον Τύπο την περίφημη ιστορία με τα ταξίδια του Αντιπροέδρου, τα γνωστά και… Μαζαράκης travels! Άλλωστε, τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν τον Μαζαράκη, στον οποίο ήθελαν να κάνουν ζημιά, είναι κατευθείαν από το λογιστήριο, μέσα από την… καρδιά δηλαδή των γεγονότων.

Για να κλείσουμε, ο εσωτερικός «πόλεμος» που εξελίσεται στο «σύστημα» της ΕΠΟ είναι άλλο ένα σημάδι κι άλλη μια παραδοχή ήττας της διοίκησης Γκιρτζίκη, η οποία την ώρα που καταρρέει έχει να αντιμετωπίσει και έναν δικό της εμφύλιο.

Πηγή: pamebala.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X