«Κοιτάμε μπροστά...Ολυμπιακοί Αγώνες»

Εκτός τελικού η Αναγνωστοπούλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την κατάκτηση της 9ης θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ, η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου στρέφει την προσοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πρωταθλήτρια δισκοβολίας της ΑΕΚ στο μήνυμά της μετά τον χθεσινό αγώνα τόνισε πως για λίγο δεν μπήκε στην 8άδα, πως πλέον στοχεύει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«9η θέση στην Ευρώπη….!! Με 59.23μ λίγο ακόμα ήθελε για την 8αδα…ακόμη μια σταθερή εμφάνιση….αλλά κοιτάμε μπροστά….Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016…! Η Δισκοβολία Γυναικών επανήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά από τόσα χρόνια…..!!! θέλω να ευχαριστήσω πολύ την προπονήτριά μου, την οικογένειά μου και όλους αυτούς που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν!! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου που πίστεψαν σε μένα….την Sauconygreece, την QNT, την Uvex και την κ. Παναγοπουλου…!!», έγραψε χαρακτηριστικά η ρίπτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X