Εκτός τελικού η Ραμόνα

«Δεν θα μπορούσε καλύτερα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου δεν θα δώσει το «παρών» στον τελικό των 100 μέτρων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ.

Η Κύπρια πρωταθλήτρια της ΑΕΚ τερμάτισε τέταρτη στη πρώτη ημιτελική σειρά σε χρόνο 11.55, που δεν της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό.

Μέχρι τον ημιτελικό των 100 μ. έφτασε η Μαρία Μπελιμπασάκη, εκεί όπου τερμάτισε στην έκτη θέση με 11.62 (-1,0). Η έμπειρη σπρίντερ θα ρίξει τώρα την προσοχή της στην ομάδα 4Χ100 μέτρα.

Από εκεί και πέρα ο Λυκούργος Τσάκωνας έτρεξε στην τρίτη ημιτελική σειρά των 200 μ. και δεν κατάφερε να πετύχει το βασικό του στόχο, να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος. Ο Έλληνας σπρίντερ τερμάτισε τέταρτος με 20.48, χρόνος που δεν ήταν αρκετός για να του δώσει την πρόκριση.

Πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα του στον τελικό του επί κοντώ με καλύτερο άλμα στα 5,30 μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5,50 κι ενώ το ρεκόρ του είναι 5.91

Την εμπειρία της συμμετοχής σε μια μεγάλη διοργάνωση βίωσε η Αναστασία Μαρινάκου, το νεαρότερο μέλος της ελληνικής αποστολής στο Άμστερνταμ. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της κούρσας και έμεινε στην 10η θέση της δεύτερης ημιτελικής σειράς των 1.500 μ. με 4.16.53.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X