Περιμένοντας τα διαρκείας...

Δεν τον αφήνουμε μόνο του...
Photo Credits: INTIME

Ένα από τα κομμάτια που απασχολούν πάρα πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι αυτό των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν. Είναι το μεγάλο… στοίχημα όλων εντός των τειχών. Άπαντες στο στρατόπεδο της Ένωσης θέλουν να υπάρχει ζήτηση και κινητικότητα, η οποία θα δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση στους διοικούντες την ΚΑΕ, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.

Ήδη, μάλιστα, οι πρώτες αντιδράσεις, ενόψει Δευτέρας (11/07), όταν και θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας, είναι πάρα πολύ θετικές. Στα social media και όχι μόνο υπάρχει αναγνώριση του έργου της διοίκησης Αγγελόπουλου, τόσο όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, όσο και με θέματα τα οποία σχετίζονται με εξωαγωνιστικούς παράγοντες.  Και αυτό κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν πως θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση στην αγορά των διαρκείας. Σε αυτό βοηθούν και οι τιμές, οι οποίες παρέμειναν σταθερές, με σκοπό να γίνουν ακόμα πιο… ελκυστικά τα νέα διαρκείας!

Βεβαίως, αυτό που θέλουν από την ΑΕΚ είναι η στήριξη να μετουσιωθεί και σε αγορά διαρκείας, η οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έργο της διοίκησης Αγγελόπουλου, αλλά και την ομάδα, γενικότερα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X