Mazarakis travel…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χιλιάδες μίλια έχει γράψει το… κοντέρ του β’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Μαζαράκη, αφού μέσα σε ένα χρόνο έχει ταξιδέψει (με έξοδα της ομοσπονδίας προφανώς) σε πάνω από δέκα χώρες και καμιά εικοσαριά πόλεις!

Ο πιο πολύ-ταξιδεμένος παράγοντας της ΕΠΟ είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο β’ αντιπρόεδρος της.

Ο Βαγγέλης Μαζαράκης, που είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, πέραν της θέσης που κατέχει στο προεδρείο της ομοσπονδίας, συμμετέχει σε τρεις σημαντικές επιτροπές:

Α) Είναι αναπληρωτής πρόεδρος στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων.

Β) Είναι πρόεδρος στην Επιτροπή Διεθνούς Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Γ) Είναι πρόεδρος στην Επιτροπή Ποδοσφαίρου Άμμου (Beach Soccer).

Οι θέσεις αυτές, προϋποθέτουν και πολλά ταξίδια, αφού ως μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων πρέπει να ακολουθεί την Εθνική Παντού. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου πρέπει να δίνει το παρών σε διεθνείς διοργανώσεις και διεθνή συνέδρια για τον συγκεκριμένο τομέα. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Beach Soccer πρέπει να βρίσκεται στις ελληνικές παραλίες σε όμορφα παραθαλάσσια μέρη ανά την Ελλάδα και όπου γίνονται τουρνουά.

Μέσα στο 2016 για παράδειγμα, έχει ταξιδέψει σε Μελβούρνη, Σίδνεϊ, Βιέννη, Λουμπλιάνα, Μόναχο, αλλά και στο όμορφο Ξυλόκαστρο και στη μαγευτική Ρόδο.

Το 2015 δε, ο κοσμογυρισμένος Βαγγέλης Μαζαράκης δεν άφησε τίποτα! Ήταν σε όλα μέσα, αφού έκανε… check in σε: Ζυρίχη, Νιόν, Γενεύη, Μιλάνο, Κωνσταντινούπολη, Λουξεμβούργο, Ντουμπάι, Φρανκφούρτη, Στοκχόλμη, Γκέντεμποργκ, Μπέλφαστ, Βουκουρέστι, Ρώμη, Πεσκάρα, Βιέννη, Ερεβάν, Κίεβο, Μαδρίτη.

Σε όποιον αρέσουν τα ταξίδια, πραγματικά πρέπει να σκάει από τη ζήλια του βλέποντας πόσα μέρη έχει δει ο Βαγγέλης Μαζαράκης.

Ταξίδια που για να γίνουν από απλούς ανθρώπους χρειάζονται λεφτά, πολλά λεφτά! Εκτός βέβαια αν είσαι παράγοντας της ΕΠΟ! Τότε όλα σου τα έξοδα, μεταφορικά, διαμονές και πιθανόν κι άλλα, είναι όλα πληρωμένα! Πράγμα απολύτως θεμιτό, φυσικά. Από την τσέπη του θα τα έβαζε; Για δουλειά πηγαίνει άλλωστε, όχι για αναψυχή.

Τώρα βάλτε και τους… μυθικούς μισθούς των μεγαλο-στελεχών και των μεγαλο-υπαλλήλων της ΕΠΟ που διέρρευσαν τις προάλλες.

Και βγάλτε συμπέρασμα γιατί φέτος οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (και όχι όλες) πήραν… 4.000 ευρώ επιχορήγηση από την ΕΠΟ…

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X