Κουτσοκούμνης: «Ή τον ψηφίζετε ή διοικούσα επιτροπή»

Γκιρτζίκης: Στα μέσα Μαΐου το βούλευμα για την «εγκληματική οργάνωση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιμέτωπη με το φάσμα της επιβολής κυρώσεων από τη FIFA, βρίσκεται η ΕΠΟ, σε περίπτωση που μέχρι τις 15 Ιουλίου δεν επικυρώσει τον κώδικα δεοντολογίας, που αποτελεί οδηγία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προς μια ομοσπονδία – μέλος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η FIFA φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει στο διορισμό διοικούσας επιτροπής, λόγω παραβίασης από την ΕΠΟ των διεθνών κανόνων αλλά και διατάξεων του δικούς της καταστατικού.

Η διοικούσα επιτροπή θα διοριστεί προκειμένου να μην επηρεαστεί η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA υποστήριξε ο Κ. Κουτσοκούμης στις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού.

«Έχουμε στείλει μια οδηγία που πρέπει να εγκριθεί να τεθεί σε ισχύ άμεσα», ήταν τα λόγια του Κύπριου εκπροσώπου της FIFA στον Γκιρτζίκη.

Η ΕΠΟ ζητεί να μειωθεί η δυνατότητα προληπτική ποινής για τρεις μήνες σε πρόσωπα που είναι υπό διερεύνηση, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι υπό συζήτηση.

Πάντως η εικόνα που έχουν στη FIFA είναι ότι παρά την σαφή προειδοποίηση το τι θα πράξει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ παραμένει θολό.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X