Κοίτα Λεάλι μου το χάλι μου!

Κοίτα Λεάλι μου το χάλι μου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τερματοφύλακα από τη Γιουβέντους πήραν οι λιμανίσιοι. Ναι κι εγώ που πήγα πέρυσι στο Παρίσι για τουρισμό είμαι Παριζιάνος; Ωραίο το παραμυθάκι. Ανήκει, αλλά δεν έχει παίξει ποτέ. Ο Λεάλι, για να μην τρελαθούμε κιόλας, πέρυσι ήταν στη Φροζινόνε.

Πορτιέρε ομάδας που υποβιβάσθηκε. Της χειρότερης άμυνας του καμπιονάτο! Μόλις… 76 τεμάχια εισέπραξε αυτός ο κολοσσός του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και πάνε τώρα να μας τον βγάλουν μικρό Μπουφόν! Ελεος, ρε παλικάρια. Δανεικούς παίρνουν, φράγκο δεν βάζει ο Γκέλας και όλα καλά και ωραία στο φινάλε.

Οι άλλοι τους φταίνε και πάντα οι άλλοι είναι οι τζαμπατζήδες. Δανεικός ο Ντε λα Τέτοιος. Ελεύθερος ο χοντροΝτιόγκο, δανεικός και Λε(χ)άλι. Αυτή είναι η ομάδα των επενδύσεων και των μεγάλων ανοιγμάτων; Αυτή που διδάσκει (εκτός από ήθος) μαθήματα ανάπτυξης; Ξέχασε όμως, ότι ο fat boy θέλει να πάρει τηλεοπτική άδεια. Που λεφτά για μεταγραφές; Μια το λιμάνι, την άλλη οι Κινέζοι, το πόρισμα, το Euro, ο ΦΠΑ και η εφορία, τώρα η τηλεόραση. Και πάρε παραμύθι για τρέλα στα διαρκείας. Με τον ρυθμό που έχουν θα γεμίσουν το Μαρακανά του Ριο Ντε Τζανεϊρο.

Μέσα σε μια εβδομάδα ξεπουλάνε. Σανό α λά Πιρέους με κρεμ γιοκ μεταγκραφέν, σερβίρουν καθημερινά και τρώνε αμάσητα τα ζα. Κατά τα άλλα η ΑΕΚ είναι χάλια, δεν πληρώνει και όλα τα σχετικά. Α ρε ΑΕΚάρα μου τι τους έχει κάνει. Κι ακόμη δεν έχουν δει τίποτα. Υπομονή, έχει κι άλλο. Από όλους για όλους…

Ο Ενωσίτης

  • Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΚ λέει:

    Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνει ο γαύρος και καλό είναι να μην ενδιαφέρει κανέναν ΑΕΚτζή. Εμένα μου αρέσει να κοιτάω την ομάδα μου και αυτό που βλέπω είναι ότι σε 20 μέρες πάιζουμε ευρωπαϊκό ματς και δεν έχουμε πάρει ούτε φορ, ούτε εξτρέμ.

  • Ο/Η Nikos λέει:

    Πολυ σωστος ο ενωσιτης

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
    ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
    X