«Κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον αύριο στο Ευρωπαϊκό

Ξεχωρίζει η Παπαχρήστου στο Gala Φιλοθέης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία της Βούλας Παπαχρήστου και της Κρίστυ Αναγνωστοπούλου ξεχωρίζουν αύριο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Στη… μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα πέσει αύριο η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ θα συμμετέχει στα προκριματικά του τριπλούν (14:10) με στόχο ένα καλό άλμα που θα τη φέρει στον τελικό της διοργάνωσης. Η Παπαχρήστου στις τελευταίες εμφανίσεις της έχει δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάνοντας μάλιστα και ατομικό ρεκόρ  στα 14,73, επίδοση που είναι κορυφαία στην Ευρώπη και τρίτη καλύτερη φέτος στον κόσμο.

Από εκεί και πέρα στις 21:15 θα διεξαχθεί ο τελικός της δισκοβολίας, όπου η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου θα ψάξει μία μεγάλη βολή, ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο πλασάρισμα. Η πρωταθλήτρια της «Ένωσης» χρειάστηκε μόλις δύο βολές στον προκριματικό για να κάνει 59.13 και να πιάσει το όριο. Η αθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου στον αυριανό τελικό θα προσπαθήσει να ξεπεράσει και το ατομικό της ρεκόρ, που είναι τα 61.40.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X