Κετσπάγια: «Μου άρεσε το β' ημίχρονο, περιμένω μεταγραφές»

Εικόνες από το φιλικό ΑΕΚ-Μπάνικ Οστραβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ και το νικηφόρο 1-0 επί της Μπάνικ Οστράβα ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών που μπήκαν στο β’ ημίχρονο και έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια. Άλλωστε και στο β’ 45λεπτο μπήκε το γκολ της νίκης.

Ο Κετσπάγια δήλωσε ικανοποιημένος αλλά παράλληλα περιμένει τις μεταγραφές να έρθουν στην Πολωνία. «Δεν μπορούμε να πούμε από το πρώτο φιλικό για συμπεράσματα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Στο δεύτερο τα παιδιά είχαν περισσότερο όρεξη να τρέξουν. Είναι το πρώτο ματς, μόλις 10 ημέρες προετοιμασίας έχουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να φτάσουμε εκεί κοντά σε αυτό που θέλουμε. Είμαι πιο πολύ ικανοποιημένος από το β’ ημίχρονο. Είχαμε δυνατές προπονήσεις πάντως εδώ. Περιμένουμε ακόμη για τις μεταγραφές. Μας προβληματίζει που δεν έχουν έρθει. Ελπίζω όσο πιο σύντομα να έρθουν οι παίκτες να συμπληρώσουν το ρόστερ μέχρι το πρώτο επόμενο ματς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X