"Ικανοποιημένος με την προσπάθεια - χρειαζόμαστε ενίσχυση"

"Ικανοποιημένος με την προσπάθεια - χρειαζόμαστε ενίσχυση"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και περιμένει άμεσα μεταγραφές και ενίσχυση της ομάδας

«Είναι πολύ δύσκολο στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι έτοιμη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς 10 μέρες δουλειά έχουμε κάνει. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και φάνηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι όμως ευχαριστημένος από τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί είχαν περισσότερη όρεξη να τρέξουν. Εντάξει, καλή ήταν η αρχή. Κερδίσαμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το κομμάτι της τακτικής: «Τακτική κάνουν οι παίκτες. Πρέπει να δουλέψουν περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ως ομάδα λίγο πιο βαριά. Λογικό είναι. Καθημερινές διπλές προπονήσεις έχουμε. Δεν είναι εύκολο. Περιμένουμε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις και όρεξη. Το επόμενο ματς θα είναι πιο δύσκολο. Είναι καλύτερη η ομάδα.

Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με νίκη. Έστω και σε φιλικο. Αλλά εντάξει δεν μας δίνει και τίποτα».

Για τα μεταγραφικά; «Περιμένουμε ενίσχυση στις μεταγραφές. Περιμένουμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Με απασχολεί περισσότερο ότι… περιμένουμε και… περιμένουμε. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές».

Αν έχει κάποια ενημέρωση; «Λένε πως είμαστε κοντά. Αλλά ακόμα τίποτα σίγουρο. Για να είμαστε ειλικρινής δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλουμε δυο μήνες να τελειώσουν οι μεταγραφές. Θέλουμε 3-4 παίκτες για το πρώτο παιχνίδι και μετά βλέπουμε. Το καλύτερο πράγμα έρχεται στο τέλος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X