Πέντε προκρίσεις για την ελληνική αποστολή

Πέντε προκρίσεις για την ελληνική αποστολή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εξαιρετικό τρόπο ξεκίνησαν τα πρωινά αγωνίσματα της πρώτης μέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ για την ελληνική αποστολή.

Την αρχή έκανε η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που προκρίθηκε στον αυριανό (18:10) ημιτελικό των 100 μ. εμπ. Η αθλήτρια τερμάτισε πρώτη στη δεύτερη σειρά με 12.98 (1,8), ενώ σημείωσε και την κορυφαία επίδοση του προκριματικού και ήταν η μόνη από τις αθλήτριες που κατέβηκε τα 13.00.

Στη συνέχεια η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου πέτυχε την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα διάκριση της καριέρας της, δείχνοντας συνέπεια και υλοποιώντας τον πρώτο της στόχο στο 23ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ. Η πρωταθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου με βολή στα 59.16 μ. πήρε την απευθείας πρόκριση για τον τελικό της δισκοβολία, που θα γίνει την Παρασκευή στις 20.15 ώρα Ελλάδος.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη κατάφερε στον προκριματικό των 200 μ.να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ με 23.03 (0,7).  Η επίδοση αυτή της έδωσε τη νίκη στη σειρά της, τη δεύτερη θέση στο σύνολο της κατάταξης και τη δυνατότητα να διεκδικήσει στον απογευματινό ημιτελικό έναν καλό διάδρομο και γιατί όχι και μια θέση στους οχτώ του τελικού.  Στον ημιτελικό (σήμερα στις 18.30) προκρίθηκε και η Κύπρια Ελενα Αρτυματά, που ήταν τρίτη στη σειρά της με 23.46.

Η Ειρήνη Βασιλείου τερμάτισε στη δεύτερη θέση της τέταρτης προκριματικής σειράς των 400 μ. με 53.86 και πήρε την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό της Πέμπτης. Η Άννα Βασιλείου αν και αρχικά ακυρώθηκε , καθώς κρίθηκε πως πάτησε την εσωτερική γραμμή του διαδρόμου της, θα τρέξει τελικά στον ημιτελικό του αγωνίσματος, καθώς η ελληνική πλευρά κέρδισε την ένσταση την οποία υπέβαλε.  Η αθλήτρια τερμάτισε σε 53.98 επίδοση που της έδωσε την πέμπτη θέση.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X