"Πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΚ"

"Πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (9/7- 19.00) την Κορόνα Κίελτσε στο 2ο φιλικό επί πολωνικού εδάφους. Οι Πολωνοί περιμένουν πως κ πως τον αγώνα, καθώς θα είναι το τελευταίο φιλικό της Πολωνικής ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η πολωνική ιστοσελίδα “gol24” κάνει εκτενής αναφορά στην Ένωση, στον Τιμούρ Κετσπάγια και στους “κιτρινόμαυρους”.
Στο Kolporter Arena, η Κορόνα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, την φετινή νικήτρια του Ελληνικού Κυπέλλου και την τρίτη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας είναι ο δημοφιλής, Τιμούρ Κετσπάγια, πρώην παίκτης της Νιούκαστλ, της Νταντί και της Ανόρθωσης. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν προπονητής στην Ανόρθωση, στον Ολυμπιακό και υπήρξε 5 χρόνια προπονητής της Εθνικής Γεωργίας. Σημειώστε ότι, η ΑΕΚ είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, έχει κερδίσει το πρωτάθλημα 11 φορές και 15 φορές το ελληνικό κύπελλο. Προπονητής αυτής της ομάδας υπήρξε και ο Jacek Gmoch. Τις τελευταίες ημέρες, η ΑΕΚ απέκτησε τον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Στις 9 Ιουλίου στην Αρένα Kolporter θα δείτε έναν πρώην εκπρόσωπο της Πορτογαλίας τον Έλντερ Μπαρμπόσα, τον πρώην παίκτη της Μίλαν, Μπέτις Σεβίλλη και Μαγιόρκα, Ντιντάκ Βίλα, τον εκπρόσωπο της Ελλάδας, Χρήστο Αραβίδη και τον Τσέχο Τόμας Πέκχαρτ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X