Κρισάντους: «Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία μου η Ελλάδα»

Ο Δέλλας έφτιαξε τον «Μάκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα As έδωσε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο Νιγηριανός φορ μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του από την Ελλάδα, όπως και για το που θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ήσουν στα Κανάρια. Πως είσαι;

«Είμαι καλά. Νιώθω εκπληκτικά που βρίσκομαι εδώ. Είμαι εδώ για διακοπές».

-Στα 25 σου έχεις αλλάξει ήδη έξι ομάδες. Πως έζησες τόσες αλλαγές;

«Δεν θα πω ότι είναι το καλύτερο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σκοπεύω να βρω ένα καλό μέρος και τώρα θέλω να αντιμετωπίσω την επόμενη πρόκληση στην καριέρα μου. Άλλαξα μάνατζερ και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

-Άφησες τη Λας Πάλμας με 21 γκολ και πήγες στην Τουρκία και την Ελλάδα. Πως έζησες σε αυτές τις χώρες;

«Δεν λέω ότι ήταν οι καλύτερες εμπειρίες αλλά ήταν έναν καλό μάθημα για τη ζωή μου. Ήταν μια καλή εμπειρία που με βοήθησε να πάρω μια καλύτερη απόφαση για τη ζωή μου».

-Η διαφορά λοιπόν με τον Κρισάντους τότε και τώρα είναι ότι ωρίμασε;

«Ναι τώρα έχω ωριμάσει. Στην Ισπανία είχα έρθει για να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο και είναι βέβαιο ότι ο κόσμος με στήριξε παρά πολύ όταν το χρειαζόμουν».

-Αφού έκανε όλα αυτά τα ταξίδια δεν θα προτιμούσες να μείνεις στην Ισπανία;

«Ναι η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία γιατί είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παίξεις ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο το κλίμα, είναι η ατμόσφαιρα και ο κόσμος. Εδώ νιώθω όπως στο σπίτι μου για αυτό πάντα επιστρέφω. Άφησα πίσω πολύ καλούς ανθρώπους και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Επέστρεψα εδώ γιατί νιώθω ότι κάτι άφησα πίσω και έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα Κανάρια»

-Ο κόσμος σε θυμάται;

«Ναι με χαιρετούν στον δρόμο. Νιώθω εκπληκτικά που ο κόσμος με θυμάται με αυτό τον τρόπο, με αγάπη».

-Θα δούμε λοιπόν το χαμόγελο του Κρισάντους και πάλι εδώ;

«Πάντα γελάω. Θα το κρατήσω μυστικό μέχρι να έρθει η στιγμή αλλά ελπίζω να μείνω στην Ισπανία».

-Θα σε δούμε λοιπόν στην Ισπανία.

«Κοίταξε έχω κάποιες προσφορές στο τραπέζι από ομάδες και μπορώ να διαπραγματευτώ με τον καθένα γιατί είμαι ελεύθερος. Όμως όπως σου είπα πριν όλα στον καιρό τους, δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X