Παίρνει… κεφάλι ο Καστίγιο

"Θέλει Ευρώπη ο Καστίγιο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόκτηση του σέντερ φορ που θέλει διακαώς ο Τιμούρ Κετσπάγια, αποτελεί προτεραιότητα στις μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να εντείνουν τις επαφές τους για να κλείσουν αυτό το κομβικό ζήτημα. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Νικόλας Καστίγιο να έχει έρθει ξανά στην πρώτη γραμμή για την Ένωση, με τον Χιλιανό άσο που αποχωρεί από τον Μπριζ, να είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει πολύ την ΑΕΚ και εξετάζεται. Και εσχάτως να έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Το παραπάνω γεγονός σχετίζεται προφανώς με τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του διεθνή Κροάτη φορ, Ντουγέ Τσοπ, μετά τις πρώτες επαφές της ΑΕΚ με την Κάλιαρι, με στόχο τον δανεισμό του παίκτη. Πέραν των δύο άσων, στο… κάδρο υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο, που επί της ουσίας δεν έχει βγει ποτέ από τη λίστα της ΑΕΚ, εδώ και ένα χρόνο.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αποτελεί διαχρονική… καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη, με το ταξίδι του μάνατζέρ του στην Ελλάδα, να κινητοποιεί ξανά τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Και το ενδεχόμενο της επιστροφής του «υδραυλικού» στην Ένωση, να είναι… σταθερά ανοικτό. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα του σέντερ φορ αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό για την ΑΕΚ, αφού ο Κετσπάγια πιέζει από την πλευρά του για να έχει στη διάθεσή του τον βασικό επιθετικό που αναζητά, ενώ πλησιάζουν και οι μέρες για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ένωσης, που θα καθορίσουν πολλά για την γενικότερη πορεία της στη σεζόν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X