Περιπλέκεται του Τσαβαρία

"Δεν ανανέωσε ο Τσαβαρία - ΑΕΚ ή Μπρεστ η επόμενη ομάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάμπλο Τσαβαρία είναι από τις περιπτώσεις που η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα, γι’ αυτό και προχώρησε χωρίς χρονοτριβή τις επαφές με τον Αργεντινό εξτρέμ. Ωστόσο η υπόθεση φαίνεται να περιπλέκεται, καθώς ο πρώην αρχηγός της Λανς δεν έδωσε χθες, όπως αναμενόταν, την τελική του απάντηση στην Ένωση, με το όλο θέμα να δυσκολεύει.

Η ΑΕΚ δεν φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να περιμένει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση αρκετά ακόμα και είναι πιθανό να ξεκινήσει άμεσα τις επαφές και με άλλους εξτρέμ που έχει στη λίστα της, βλέποντας τον Τσαβαρία να παρουσιάζεται… διστακτικός ως προς το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το «μπάσιμο» της Μπρεστ στην υπόθεση, έχει δυσκολέψει το όλο ζήτημα, αφού το δέλεαρ της παραμονής στην Γαλλία για τον 28χρονο άσο, είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την κατάληξη της συγκεκριμένης μεταγραφικής περίπτωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X