Χατσίκας στο enwsi.gr: "Μας αδικεί η περσινή χρονιά"

Χατσίκας στο enwsi.gr: "Μας αδικεί η περσινή χρονιά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηλίας Χατσίκας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει την φανέλα του «Δικεφάλου».

Ο 31χρονος πίβοτ υπέγραψε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του και θα ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια της ΑΕΚ τη νέα περίοδο. Ο παίκτης μίλησε στο enwsi.gr για την παραμονή του στην ομάδα τονίζοντας πως η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος κόσμημα και η περσινή σεζόν τους αδικεί όλους: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα της ΑΕΚ και ευχαριστώ τη νέα διοίκηση για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μου.

Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος κόσμημα και πιστεύω πως μας αδικεί όλους η περσινή χρονιά. Θέλω να πω πως το τμήμα αυτό «χτίστηκε» από μάγκες και θα είναι μακρύς ο δρόμος για να το φέρουμε ξανά εκεί που πρέπει. Γίνεται μια νέα προσπάθεια η οποία πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας. Για να ανέβει ξανά η ΑΕΚ στο θρόνο της χρειάζεται ενωμένες όλες τις πλευρές και φυσικά τον κόσμο της στο πλευρό της. Με σωστή δουλειά θεωρώ πως θα έρθουν σύντομα οι καλύτερες μέρες για το τμήμα. Έχουν έρθει έμπειροι παίκτες και η ΑΕΚ από μόνη της σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να θες να παίξεις καλό χάντμπολ και αυτό θα κάνουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X