Υπογράφει και πάει Πολωνία ο Κάτσαρ!

Στην Ελλάδα ο Κάτσαρ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα βήμα μακριά από την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η «Ένωση», καθώς όλα δείχνουν πως οι «κιτρινόμαυροι» έρχονται σε οριστική συμφωνία με τον Γκόικο Κάτσαρ, τον 29χρονο πρώην αμυντικό μέσο του Αμβούργου, με μεγάλη εμπειρία στην Bundesliga.

Ο Δικέφαλος δουλεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτή τη μεταγραφή καθώς οι «κιτρινόμαυροι» γνώριζαν πως θα έπρεπε να δυναμώσουν κι άλλο τη μεσαία τους γραμμή, από τη στιγμή που μόλις δύο αμυντικοί χαφ πρώτης γραμμής υπάρχουν στο ρόστερ.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε ο ποδοσφαιριστής να κλείσει άμεσα στην ομάδα, καθώς το πρόβλημα στην επίθεση και στη θέση του αριστερού μπακ είναι πιο έντονο, ωστόσο τα τελευταία γεγονότα στην Πολωνία, έδειξαν πως ήταν εξίσου επείγουσα η ενίσχυση και σε αυτή τη θέση.

Έτσι λοιπόν, επιβεβαιώνονται απολύτως τα όσα έχουμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων αναφέρει, με τον Κάτσαρ να μην αποκλείεται να ενσωματώνεται με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στην Πολωνία ακόμη και την προσεχή Παρασκευή!

Το γεγονός πάντως πως ο Κάτσαρ μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και ως στόπερ, λύνει τα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια έως ενός σημείου, αφού μετά την εσπευσμένη αποχώρηση του Θέσαρ Άρθο, ο Γεωργιάνος ζήτησε να δοθεί έμφαση και στη θέση του κεντρικού αμυντικού, έτσι ώστε να εκτιμηθεί αν θα χρειαστεί εκ νέου κάλυψη εν λόγω η θέση, κάτι που φυσικά έχει τεθεί στα υπ’ όψιν των ανθρώπων της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X