Έγινε όντως η πρόταση στον Κάτσαρ, άμεσες οι εξελίξεις

Θέλει την πρόκληση της ΑΕΚ ο Κάτσαρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αλήθεια φαίνεται πως λέει ο μάνατζερ του Γκόικο Κάτσαρ σε δηλώσεις του που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα το απόγευμα. Ο μάνατζερ του Σέρβου μέσο – αμυντικού υποστήριξε πως έχει στα χέρια του πλέον την πρόταση για τον πελάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, όντως η πρόταση έχει υποβληθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες. Το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει από το γεγονός πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή πολύ καιρό τώρα.

Ειδικά την τελευταία εβδομάδα ο μάνατζερ του Κάτσαρ ταξίδεψε στο Μόσταρ για να συναντήσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ συνέχισε τις καθημερινές επαφές με τον Μιλοβάνοβιτς. Άρα η πρόταση που έγινε σήμερα, είναι πάνω σε οικονομικά μεγέθη που έχουν συζητηθεί ήδη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είναι για διετές συμβόλαιο, με 400 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Ο λόγος που στην ΑΕΚ καθυστερούσαν αυτή την υπόθεση, είναι πως ήθελαν να προχωρήσουν πρώτα με τον επιθετικό και τον αριστερό μπακ. Όμως φαίνεται πως δεν ήταν εύκολο να μείνει για πολύ καιρό ακόμη διαθέσιμος ο παίκτης, ενώ σίγουρα την ανάγκη που υπάρχει για προσθήκη στην μεσαία γραμμή, ανάδειξαν και τα τελευταία 24ωρα της προετοιμασίας, όπου χωρίς τους Σιμόες και Γιόχανσον, ο Κετσπάγια δεν το κρύβει πως δεν αισθάνεται καθόλου καλυμμένος με τις επιλογές που υπάρχουν από πίσω.

Και επειδή αυτό δείχνει τον δρόμο και για παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον όταν θα έχουν ξεκινήσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, τελικά αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα η ΑΕΚ για τον Κάτσαρ, για να τον έχει και σε όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση για τον πρώτο προκριματικό του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X