Το who is who του Μπίσεβατς (VIDEO)

Το who is who του Μπίσεβατς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης που κατά κύριο λόγο έχει αγωνιστεί στα γήπεδα της Γαλλίας είναι ο Μίλαν Μπίσεβατς τον οποίο συνδέουν με την ΑΕΚ δημοσιεύματα από τη Βοσνία. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός άρχισε να «χτίζει» το όνομά του το 2004 όταν τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς σε ηλικία 21 ετών αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Στην ομάδα του Βελιγραδίου είχε 17 συμμετοχές στα 2,5 χρόνια που έκατσε πριν μετακομίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Λανς τον Ιανουάριο του 2007. Έναν χρόνο αργότερα ακολούθησε η Βαλενσιέν για να συνεχίσει από το 2011 έως το 2012 στην Παρί Σεντ Ζερμέν. Από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2016 έπαιξε για λογαριασμό της Λυών πριν αποχωρήσει από τη Γαλλία για λογαριασμό της «αιώνιας πόλης» και τη Λάτσιο, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Σέρβος άσος έχει συμπληρώσει 230 συμμετοχές και 6 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, άλλες 11 στο ιταλικό πρωτάθλημα έχοντας παράλληλα και εμπειρίες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην έως τώρα επαγγελματική του καριέρα μετράει 303 συμμετοχές και 8 τέρματα, ενώ είναι και διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X