Το έπος του 2004 πιο… ΑΕΚ δεν γίνεται

Το έπος του 2004 πιο… ΑΕΚ δεν γίνεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν, παραμένει και θα είναι πάντα η επιτυχία της κατάκτησης του EURO 2004.

Μια επιτυχία αναπάντεχη, στο πιο δημοφιλές άθλημα του κόσμου, που έβγαλες εκατομμύρια Ελληνες και Ελληνίδες στους δρόμους εκείνες τις μαγικές ημέρες πριν 12 χρόνια. Και σαν σήμερα η Ελλάδα σήκωσε το τρόπαιο.

Για εκείνο το θαύμα όμως υπάρχουν πρωταγωνιστές. Οι παίκτες και ο Ρεχάγκελ. Αυτοί έκαναν το απόλυτο ποδοσφαιρικό θαύμα, κερδίζοντας δις την οικοδέσποινα Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, την Γαλλία, την Τσεχία και έχοντας ισοπαλία με την Ισπανία και μια γλυκιά ήττα από την Ρωσία.

Και εκείνη η ομάδα είχε… μπόλικη ΑΕΚ στα αποδυτήρια της.

Βασικός στόπερ ο ηγέτης της άμυνας Δέλλας, δίπλα του ο απροσπέλαστος Καψής, κόφτης και πασπαρτού ο σούπερ Κατσουράνης, αμυντικός χαφ ο ασταμάτητος Ζαγοράκης, δεκάρι από τα λίγα ο «μάγος» Τσιάρτας, στην επίθεση ο Killer Ντέμης, στα αποδυτήρια υπήρχε φροντιστής ο «Μήτσι», ενώ υπήρχε στην αποστολή και ο Λάκης και εν συνεχεία από εκείνη την ομάδα φόρεσαν τα «κιτρινόμαυρα» και ο Μπασινάς με τον Καφέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X