Σημείο αναφοράς στην επίθεση, αξιόπιστος στην άμυνα

Η μεγάλη νίκη του Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Η θέση του σούτινγκ γκαρντ δεν είναι… απλή υπόθεση για την ΑΕΚ. Πόσω μάλλον, όταν μιλάμε για παίκτη ο οποίος θα είναι βασικός στην πεντάδα της Ένωσης και οι αρμοδιότητές του αναμένεται να είναι αυξημένες. Άλλωστε, ο πήχης βρίσκεται ψηλά τη φετινή σεζόν και άπαντες εντός των τειχών θέλουν έναν παίκτη να υποστηρίξει όλο το φετινό concept.

Πέραν όλων των άλλων, όμως, ο Σλοβένος προπονητής της Ένωσης, στην επιλογή του για τον βασικό γκαρντ της Ένωσης τη νέα σεζόν έχει συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία θέλει να πληρεί η περίπτωση αυτή.

Ποια είναι αυτά; Να είναι σκόρερ, να μπορεί να βάζει τη μπάλα στο καλάθι όταν η ΑΕΚ θα δείχνει «μπλοκαρισμένη», ώστε να… ξεκλειδώνει την αντίπαλη άμυνα και ταυτόχρονα να δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση και ώθηση στους συμπαίκτες του. Παράλληλα, θα πρέπει να βοηθάει και στο οργανωτικό κομμάτι, καθώς πέραν της εκτέλεσης, το «ξανθό σκυλί» δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στη δημιουργία του παιχνιδιού. Μέχρις εδώ όλα καλά με το επιθετικό κομμάτι.

Παράλληλα, ο Ζντοβτς θέλει ο γκαρντ που θα αποκτηθεί να παίζει πολύ καλή άμυνα. Να… κουράζει όσο περισσότερο γίνεται τον αντίπαλό του και να του προκαλεί «φθορά». Η άμυνα, άλλωστε, είναι η… αρχή, το Α και το Ω της ΑΕΚ του Ζντοβτς και προς αυτή την κατεύθυνση έχει καταρτιστεί όλο το πλάνο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X