4ποντο, που πονάει πολύ!

Εντελώς στον κόσμο τους είναι οι γκρανκάσες. Αλλού πατάνε, αλλού βρίσκονται. Εάν για παράδειγμα είχαν ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα τότε θα καταλάβαιναν ότι είναι το σκάνδαλο των σκανδάλων αυτό που πρότεινε στο συμβούλιο ο Καραβασίλης. Να αγοράσει δηλαδή η ΕΠΟ τα βιβλία ενός φίλου του (ναι αυτό είπε ο αθεόφοβος, ότι είναι ενός φίλου του) και στην συνέχεια να τα στείλει στις ενώσεις προκειμένου τάχατες να τα αγοράσουν τα σωματεία κάθε ένωσης. (σιγά μην τα αγοράσουν τα σωματεία φυσικά,-στο βαρέλι δίχως πάτο θα πάνε τα χρήματα).

Αυτό που είπε ο Καραβασίλης έφερε αντιδράσεις από τους ίδιους τους συντρόφους του. Μέχρι και ο, στόμα έχω αλλά μιλιά δεν έχω, Καραμελίδης αντέδρασε. Εγώ θέλω το πολύ δυο με τρία βιβλία είπε, ούτε ένα παραπάνω. Εκτός από τον Καραμελίδη αντέδρασαν πάνω από τους μισούς συμβούλους. Τα υπονοούμενα σε βάρος του Καραβασίλη έδιναν και έπαιρναν. Και οι ειρωνείες και οι χλευασμοί και οι γνωστές χειρονομίες. Ο Γκιρτζίκης ο οποίος από ότι φαίνεται είχε υποσχεθεί αυτό το δώρο στον Καραβασίλη έκλεισε το θέμα με την φοβερή ατάκα. «Εγκρίνεται η δαπάνη με τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν». Μπορεί κανείς να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Στο τελευταίο συμβούλιο πάντως την παράσταση έκλεψε ο Μαζαράκης ο οποίος έφερε ένα αίτημα-ρουσφέτι της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ναι, σωστά διαβάσατε, της ΕΠΣ Ζακύνθου. Της εχθρικής προς τους γκρανκάσες ένωσης η οποία, σύμφωνα με τις καταγγελίες έκανε εκλογές με μπράβους και το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, αυτό που έδωσε το αίτημα –ρουσφέτι στον Μαζαράκη εξελέγη με την βοήθεια των μπράβων. Κίνηση ματ λοιπόν έκανε ο Μαζαράκης στέλνοντας ένα πεντακάθαρο μήνυμα στους υπόλοιπους συμβούλους της ΕΠΟ.

Γκρανκάσες, τρέχατε να μαζέψετε ψηφουλάκια γιατί δεν μας βλέπω (ως γκρανκάσας μιλάω τώρα) καλά.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X