«Ενεργοποιείται» ο Μωραΐτης

Μια εικόνα από το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μωραΐτης αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ και αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της «Βασίλισσας» στις υποδομές.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει γίνει 17 ετών, ενώ πήρε και χρόνο συμμετοχής, αφού σε μια δύσκολη σεζόν, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ο νεαρός γκαρντ είχε 5 συμμετοχές. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε δύο ματς της κανονικής σεζόν και τα δύο εκτός έδρας. Κόντρα στην Κηφισιά, πρόλαβε να έχει ένα άστοχο τρίποντο και 1 λάθος σε μόλις 02:11” που αγωνίστηκε. Στο Ρέθυμνο έπαιξε περισσότερο (06:33”) και σκόραρε 3 πόντους με 1/1 τρίποντο, έχοντας επίσης 1 αμυντικό ριμπάουντ.

Στα Play Offs, ο Μωραΐτης έπαιξε σε περισσότερα παιχνίδια, αφού πήρε τρεις συμμετοχές στην σειρά των μικρών τελικών κόντρα στον Άρη, έχοντας συνολικά ένα άστοχο δίποντο και δύο άστοχα τρίποντα, σε μέσο όρο 04:22” στον χρόνο συμμετοχής.

Φέτος, τα πράγματα αλλάζουν όμως και ο 17χρονος άσος «ενεργοποιείται» για τα… καλά. Ο Μωραΐτης έχει μείνει μαζί με τους Μάικλ Ντίξον και Νίκολα Ιβάνοβιτς στην θέση του πόιντ γκαρντ, ενώ όπως και οι δύο ξένοι άσοι της ΑΕΚ, έτσι και ο «μικρός», έχει την ποιότητα να παίξει και ως σούτινγκ γκαρντ.

Ο Νώντας Παπαντωνίου δεν υπολογίζεται από τον Γιούρι Ζντοβτς, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Δημήτρης Κατσίβελης αναμένεται να αποχωρήσει. Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ο Μωραΐτης παίρνει «προαγωγή». Θα είναι στάνταρ στην τριάδα των πόιντ γκαρντ και θα είναι στην αρχική 12άδα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

Άλλωστε, ο Γιούρι Ζντοβτς πιστεύει πολύ στο ταλέντο του νεαρού άσου και δεν είναι ο μόνος. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει επενδύσει πάνω του. Είναι κάτι παραπάνω από σαφές, ότι ο Μωραΐτης έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, για να αποτελέσει μελλοντικά τον ηγέτη της ΑΕΚ και μένει μόνο να συνεχίσει καθημερινά την σκληρή δουλειά. Το βέβαιο είναι ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες τη νέα σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X