Ο... συμπληρωματικός τρίτος σέντερ

Επαφές της ΑΕΚ με Γλυνιαδάκη
Photo Credits: INTIME

Όπως έχει δομηθεί το ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, έχουν ξεκαθαρίσει σχεδόν όλες οι θέσεις, αν και βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη μέρα του Ιουλίου.

Σχετικά με τους σέντερ, τα πράγματα δεν έχουν ολοκληρωθεί στο 100%, αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό, ο παίκτης που θα αρχίζει βασικός στην θέση «5», είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Σε αυτή την θέση άλλωστε, έπαιζε πέρυσι στον πρώτο γύρο και είχε αναδειχθεί MVP τόσο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όσο και στο Eurocup.

Πολύ καλό συμπλήρωμα του Μαυροκεφαλίδη, αναμένεται να είναι ο Τζος Όουενς. Αυτό ισχύει κυρίως γιατί είναι κλασικός Αμερικανός σύγχρονος ψηλός, δηλαδή που έχει αθλητικά προσόντα, με γρήγορα πόδια, που εκτελεί ιδανικά τα πικ-εν-ρολ, καρφώνοντας ουκ ολίγες φορές και που παίζει πολύ καλή άμυνα.

Ακόμα δεν έχει αποκτηθεί ο τρίτος σέντερ, αλλά δεν υπάρχει και μεγάλη βιασύνη, από την στιγμή που το ρόστερ έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό. Η περίπτωση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη έχει εξεταστεί και έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι περισσότερο. Το βέβαιο είναι ότι ο τρίτος σέντερ θα έχει πιο μικρό χρόνο συμμετοχής από τους Μαυροκεφαλίδη και Όουενς, αλλά σίγουρα η σεζόν προβλέπεται μεγάλη, οπότε θα χρειαστεί να βοηθήσει πολλές φορές. Σε πρώτη φάση πάντως, ο ρόλος του τρίτου σέντερ, θα είναι… συμπληρωματικός.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X