Δεν με νοιάζει πότε θα έρθουν, με νοιάζει να είναι λίρα... 100!

Δεν με νοιάζει πότε θα έρθουν, με νοιάζει να είναι λίρα... 100!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλέον, ξέρω, ανοίγοντας το facebook, ότι δύσκολα θα διαβάσω μήνυμα φίλου της ΑΕΚ, που να ενδιαφέρεται για το αν είμαι καλά στην υγεία μου! Όλοι για τις μεταγραφές ρωτάνε ή παίρνουν θέση ή γκρινιάζουν! Και οι πιο ευγενικοί δηλαδή, που ρωτάνε πρώτα κι ένα «τι κάνεις», αμέσως μετά… κοτσάρουν κι ένα: «Τι θα γίνει; Κάνα παίκτη θα πάρουμε, επιτέλους;».

Εντάξει, απόλυτα λογικό και κατανοητό είναι, δεν αντιλέγει κανείς. Μόνο που σττην άποψη, ότι η ΑΕΚ έχει καθυστερήσει πάρα πολύ και πως είναι απαράδεκτο που δεν έχει κλείσει ακόμα, τα 2+2 κενά που χρειάζεται, ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω και να σχολιάσω αυτό που έβαλα στον τίτλο. Δεν με νοιάζει πότε θα έρθουν οι παίκτες που θα αποτελέσουν τις εναπομείνασες μεταγραφές. Με νοιάζει μόνο να είναι λίρα… 100%!

Και για να μην μπερδευτεί κανείς και για να μην παρεξηγήσει το «2+2», εννοώ τους δύο παίκτες που υπολογίζονται για βασικοί δηλαδή τον σέντερ φορ και τον δεξιό εξτρέμ και τους άλλους δύο που θα έρθουν, ο μεν αριστερός μπακ για να είναι το «μπακ απ» του Ντίντακ και ο δε κεντρικός μέσος για να υπάρχει μια επιπλέον αξιόπιστη λύση, πίσω από τους Σιμόες και Γιόχανσον.

Ονόματα υπάρχουν κι έχουν γραφτεί για κάθε θέση. Με κάποια έχουν γίνει προχωρημένες επαφές, με κάποια άλλα, πιο πολύ, διερευνητικές κρούσεις. Υπάρχουν, είναι αλήθεια και κάποια «πίσω-μπρος» από τους ανθρώπους που χειρίζονται τα μεταγραφικά της ομάδας. Αυτό εκ πρώτης όψεως, δεν το λες καλό, αλλά δεν είναι και απαραίτητα κακό.

Θυμάμαι το καλοκαίρι του 2007, που η ΑΕΚ έψαχνε απεγνωσμένα επιθετικό, κάποιες περιπτώσεις που κοίταζε, δεν προχωρούσαν και στις 10 Αυγούστου (επαναλαμβάνω στις 10 Αυγούστου), έκλεισε τον Μπλάνκο, που ήρθε από την Ολίμπο που ήταν ομάδα Β’ Εθνικής στην Αργεντινή και στην οποία έπαιζε ως δανεικός από την Κολόν Σάντα Φε.

Και ως δανεικό τον απέκτησε αρχικά και η ΑΕΚ, αλλά το παιδί αυτό έμελλε να γράψει ιστορία, τόσο στην ομάδα, όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα (δύο φορές αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ). Από τότε, έχει να δει η ΑΕΚ, φορ που να έχει τόσο καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ναι με φαίνεται να κωλλυσιεργούν, ναι μεν δείχνουν σε κάποιες περιπτώσεις αναποφάσιστοι, αλλά αυτό δείχνει ότι την… ψάχνουν πολύ τη δουλειά και πως θέλουν να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο.

Η ΑΕΚ θέλει σέντερ φορ που θα εγγυάται ότι θα είναι και ο πρώτος της σκόρερ και με μεγάλες πιθανότητες να είναι και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ θέλει έναν ταχύτατο εξτρέμ, ώστε να μην βλέπουμε (και φέτος) τον Ροντρίγκεζ του ΠΑΟΚ και να λέμε «πως βρήκαν αυτοί τέτοιον παίκτη κι εμείς δεν μπορούμε». Και δευτερευόντως, η ΑΕΚ θέλει αξιόπιστες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας και για τη θέση του κεντρικού χαφ, γιατί και ο Ντίντακ και ο Σιμόες και ο Γιόχανσον, πολύ απλά δεν είναι «βιονικοί».

Προφανέστατα και αυτό που γράφω εγώ, ότι δηλαδή δεν με νοιάζει πότε θα έρθουν, αρκεί να είναι λίρα… 100, δεν θα μπορούσε να το πει ποτέ ο Κετσπάγια, που καλά κάνει και βιάζεται και δίκιο θα έχει, ακόμα και αν γκρινιάζει.

Ούτε σημαίνει το «δεν με νοιάζει πότε θα έρθουν», πως η ΑΕΚ τουλάχιστον για τη θέση του φορ και του εξτρέμ, έχει την πολυτέλεια να πιάσει… Αύγουστο. Εκτιμώ άλλωστε ότι μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, θα έχουν κλείσει και τα δύο αυτά «μέτωπα»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X