Τον... άρπαξε από τα χέρια της Τόφας!

Τον... άρπαξε από τα χέρια της Τόφας!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρντι Κόλινς είναι ο «εκλεκτός» του Γιούρι Ζντοβτς για τη θέση «2» της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Αμερικανός συμφώνησε σε όλα με την Βασίλισσα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να πλαισιώσει τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Κώστα Βασιλειάδη στο ηγετικό κομμάτι.

Η μεταγραφή του δεν ήταν απλή υπόθεση. Κάθε άλλο. Η ΑΕΚ δεν έπαιζε… μόνη της για την περίπτωσή του, μιας και είχε έναν ισχυρό αντίπαλο στην «κούρσα» για την απόκτησή του. Η Τόφας Μπούρσα ήταν η ομάδα που είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 32χρονο άσο, πριν ακόμα εξετάσει την περίπτωσή του η Ένωση. Μάλιστα, είχε καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Η ΑΕΚ, όμως από τη στιγμή που τον έβαλε στο στόχαστρο τον είχε θέσει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της. Και ο Μάκης Αγγελόπουλος, με τη σύμφωνη γνώμη του Γιούρι Ζντοβτς, «έτρεξε» την υπόθεση του Αμερικανού άσου. Οι συντονισμένες ενέργειες του μεγαλομετόχου της Βασίλισσας ήταν αυτές που έκαναν τον παίκτη να αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσε η Βασίλισσα και να αφήσουν την Τόφας με την… όρεξη!

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X